Where's my twinkie?!

Idag har det vart en rolig dag, synd bara att jag var för stressad för att skypa med fina mami! Hoppas hon kan imorgon, saknar min fina familj! Jag och Cissi var och simmade och badade jacuzzi på mitt gym, nice! Sen åkte vi och hade middag på famous daves (ett asnice ställe med goda revbensspjäll) men min värdmamma och hennes familj. Träffade hennes pappa för första gången, han var jättetrevlig och det var en jättehärlig kväll.

För några kvällar sen var jag över och hämtade Sam & Jake hos deras morbror och där stod filmen Zombieland på (barnen titta inte på den utan morborn då). Och för er som inte känner mig så är detta en av mina favoritfilmer så vi snackade om den och skrattade om den där twinkien. Tillslut kom vi ju fram till att jag aldrig ätit en, så idag på middagen hade han köpt en hel låda full till mig och CC! Så himla kul, skrattade mycket! Men vet ni vad, dom var inte speciellt goda, hihi. 




We got the twinkies! haha

Cheers


Kommentarer
Postat av: Mami

Vad är det för nåt? muffins eller?

2012-01-03 @ 11:16:40
Postat av: Ida

De är som en avlång sockerkaksbit med fyllning i! Kan inte förklara fyllningen riktigt men dom är inte speciellt goda iaf! :)

2012-01-03 @ 16:40:14
URL: http://wherethelinesoverlap.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0