Känns som söndag, men det var lördag

Idag har jag sovit mest hela dagen, när jag väl kom upp ur sängen gick jag på en långpromenad! Det var nämlingen runt 20 grader varmt i Minnesota, helt underbart! När jag kom hem hjälpte jag min värdmamma att ta ner julbelysningen och hängde lite med värdfamiljen. Maddie älskar verkligen att vara utomhus! Efter en tidig middag åkte jag hem till CC och satt ute på hennes altan med henne och Jennica. Vi drack kaffe och snacka skit.



Sen behövde Jennica åka och jobba och jag och CC skypade lite med lite vänner och chillade. Stackarn fick migrän, men som tur gick den över snabbt så vi kunde åka och gå på bio. Vi såg This means war och fan va bra den var, satt och skratta non stop! Under filmens gång satt vi och snackade om hur vi kunde få hem huvudrollerna. Som tur var gillade vi varsin av skådespelarna, så vi behövde inte bråka om vem som fick vem, haha! Älskar detta realistiska tänkande! 

Nu har jag betalat telefonräkningen för min svenska mobil, alltid lika kul. Men nu är det dags att sova igen, ska nog försöka läsa lite dock. Läser at the moment boken: Clockwork angel. Den är väldigt bra! :)

Cheers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0