What makes you smile?












Cheers


It's your birthday! <3

Pga snö/is-storm var vi hemma hos Jennican istället och firade CC, bara vi Blondes! Till Helgen kanske vi firar lite mer, när man kan åka längre och så när vägarna blir bättre. Men de var en mysig kväll och vi åt en god kladdkaka jag & Jennica bakade och CC fick till och med en liten Cinderella på kakan, en prinsessa för vår prinsessa! WE LOVE YOU!









Cheers

Cecilia 20år

Idag firar vi min fina vän CC som fyller hela 20år! Snart bär de av för mig till Appelbees för att äta lite gott med The blondes, mys! Får hoppas att vi inte åker av vägen i "isregn" tydligen. Men vill nog gärna ut ut huset eftersom lilla Maddie vart sjuk idag och jag har fått torka upp spya... inte så nice.



Cheers

We're in Hollywood


The golden state prt 2

Tidigt på lördag morgon åker vi till hotellet där vi ska ha vår Weekend class då, experience America hette den. Där tog jag klasser som Resume writing, marketing yourself, interviewing skills, yoga etc. Lärarna var riktigt roliga och jag fick lite tips och knep som jag kommer kunna ha användning av. Dom var väldigt inspirerande och sa att att saker som att man kunde göra allt. Vilket jag verkligen tror på. En av dem sa; You're to young to be in a serious relationship, to young to get stuck. If you think about things to much, you'll never do them, so just do it and figure out the rest on the way. Tyckte de var bra sagt enligt mig i alla fall. Men sen om man skulle få erbjudandet att gifta sig med Liam Hemsworth här så skulle man ju inte säga nej heller.......

Vårt hotell rum


På kvällen efter alla lektioner åkte vi in igen till Hollywood för att kika runt. Little did we know var att killen på hotellet fixade en kort limo till oss med världens skönaste driver som blev våran privata eskort resten av kvällen. Han tog med oss till ett av Hollywoods hippaste ställen, DÄR VI KOM IN, pga av limmon! Dom öppnade dörrarna för oss så att vi fick komma in och allt, galet! Och där kommer jag i mina converse... passade inte riktigt in! 



Efter vårt galna upptåg där inne (åt efterrätt och spande kändisar, såg bla Bradley Cooper åkandes i en bil senare) så gick vi till där The Oscars skulle hållas följande dag. Där vi helt plötsligt stod på röda mattan efter ett tips från en vakt! Galet, jag vill stå där en dag på riktigt... om ni fattar vad jag menar..






Efter detta åkte vi hem, hade söndagens lektioner och sen var de dags att åka tillbaka till Minnesota igen! Men oj vad jag kommer sakna LA! Vilken otroligt bra semeter vi hade!!

Cheers!

The golden state prt 1

Ja allesammans, dags att berätta om mitt äventyr i LA. Vart ska man börja liksom?





Vi kom till vårt hostel på torsdagen och blev oväntat gratis uppgraderade till ett privatrum, istället för att behöva sova med massa främlingar. Vi beta av Walk of fame och Santa Monica på torsdagen och tog kort på allt och alla. UNDERBART!













På fredagen tog vi en tour som vårt hostel erbjöd oss för 60 dollar (tog hela dagen) och såg: Hollywood hills, Bel air, Beverly Hills, Venice beach, Rodeo drive etc etc.. och ni fattar ju att man såg en del kändishus på den rutten: Christina Aguileras, Beckhams, Playboy mansion, Lindsay Lohans, Huset Michael Jackson dog i, hotellet Whitney Huston dog i, största huset i LA, Dr Phils old house etc etc. Vi såg också hotellet från Pretty Woman där hon blir upphämtad i vit limo. :)









Coolast var nog ändå när man möter Collin Farrell i rödljuset påväg till Bel air... tog en liten bild genom bilrutan och gav en liten vink. Han vinka lite blygt tillbaka... måste nog tyckt vi var störda!




Mer kommer!!!

En to do lista

 

DAGS ATT BOCKA AV LITE!
Dags att lägga till lite saker tror jag... börjar bli klar med den.. haha!

Känns som alla gör en liten sånhär, men Cultural Care rekomendrar att man gör det, så here I go:

- Besöka New York (Alla sevärdigheter, Frihetsgudinnan, Central park)
- Se en Amerikansk fotbolls match
- Se en Baseball match
- Drive in bio
- Se en Paramore konsert
- Gå på collagefest med allt vad de innebär
- Gå på en lokalkonsert
- Shoppa loss på Mall of America (alla typiska affärer, Victoria secret ect)
- Läsa på Collage
- Besöka Califonien (LA, Hollywood skylten ect)
- Besöka Orlando, Florida och gå på Universal studios! (Harry Potter here I come)
- Gå på Glee live tour
- Gå på en eller två musikaler.
Musikal på broadway
- Besöka Chicago
- Besöka Nashville
- Se en NHL hockey match
- Spela musik med folk
- Bli jättebra vän med min värdfamilj och bli en bra förebild till mina värdbarn


Denna lista kommer antagligen fyllas på och förändras, men detta är de jag kommer på nu som jag absolut mest vill göra och ser fram emot!

 


Semester

Hej allesammans, förlåt för dålig uppdatering och kanske konstig frånvaro.... men saken är den att jag har vart i LA på semester torsdag-söndag/måndag. Jag kom NYSS hem, skickat iväg barnen till skolan är gjort och jag är så sömning.. fast ändå inte. Men måste försöka få en blund dock... inte sovit alls på hela natten.(flygit) Massa bilder finns att läggas upp och dom kommer snarast!!! Förlåt alla igen men snart är vi igång igen, men först, en powernap!

Happy hunger games

Igår var vi och spelade laser tag, skit kul! Vi har till och med fått vänner där, se man kan träffa vänner överallt! Så vi ska spela tillsammans mera, hur kul som helst! Självklart  var vi brudar runt topp 5 hela tiden! Vi har ju hemliga språket och kan förvirra alla... svenska! WO! Vi var såklart kallade the blonde swedes där också!



Idag har jag vart hemma med två sjuka barn, starckarna Jake och Maddie. Helt slut idag efter att ha behövt hantera det, om man säger så...... usch för magsjuka! Kvällen spenderades framför nya avsnitten av Glee och New girl och nu ska jag packa lite för LA! Åker ju på torsdag! Fick också veta att THE HUNGER GAME CASTET kommer till mall of america, jag DÖR! SÅ excited!

Cheers


Smile

Vad får dig att le? http://littlereasonstosmile.tumblr.com/


















If I could turn back time

Idag har vi shoppat järnet på Mall of America för LA, jag, CC, Oskar och Jennica! De blev nya leggins,tröja,cardigan,skor,sjal etc. Men när vi kom hem såg vi att de kommer vara ungefär 30 grader i LA när vi kommer dit... så vi måste shoppa mer imorn eftersom vi inte har några sommarkläder med oss, haha! Fan inga pengar kvar snart, bleh! Oskar hade också hittat en tidvändare till mig, (jag är ett Potterfreak) och jag var så glad! Efter en heldag på Mall of America åkte vi hem till mig och drack kaffe, åt en girl scout cookie och kollade på Astrid Lindgren klipp på min dator, mys! Nu ska jag sova och ladda för mer shopping och planering imorn!! IIIH!



Cheers

Bowling #2

Jag har vart vaken alldeles för länge och klippt ihop detta, hoppas ni skrattar lika mycket som vi gjorde. Godnatt!!




Cheers

Bowling

Ikväll har vi, the blondes, och en ny Au pair vart och bowlat. De är alltså officiellt att jag är världens sämsta bowlare, men kul har jag i alla fall, hihi. *Men Jennica tappade klotet så de flög bakåt, haha*





Leker stark, haha.




Cheers

Hundvakt

Idag var jag och Maddie på skyzone och hoppade nån timma, åkte hem och busade med CC och sen när hon hade tupplur drack vi kaffe och pratade framtidsplaner! Ser ljust ut! Min värdmamma kom hem tidigare idag, så har vart en skön dag. Hon kom hem för att idag blev vi hundvakter! Så vi fick alla instruktioner och koppel etc etc, så när Maddie vakna fick hon en fin överaskning. (hon älskar hundar!!!) Tara behövde skypa lite så jag var den första som fick ta hunden ut på promenad, kanske för att jag har mest "erfarenhet", min värdmamma är egentligen inte en hundmänniska, hihi. Personligen tycker jag det är mys med henne här hemma, hon är en labrador och heter Sugar.



Ikväll ska vi troligen bowla med tjejerna, kul! Men de är nog mest dom andra som får de skojj åt mig, jag är inte speciellt bra på bowling. HAHAH!

Cheers

Saknad

Som ett tillägg till föregående inlägg så saknar jag min Fruga nog lite FÖR mycket, om de är möjligt. Så nu efter min lektion på collage som gick bra sitter jag här och lyssnar på musik som påminner mig om min fina vän, och eftersom jag är extra cheesy idag så kommer min spelningslisa här (undrar om du fattar frugis):

I'll be there for you - Solid Harmonie
For good - Wicked
Defying gravity - Wicked
Hold the line - Toto
Käraste bröder - Bellman
Monster - Paramore 
Rolling in the deep - Adele











Cheers

Skype med Frugan!

Lovisa räddar mig i min uttråkning!



Cheers

Uttråkad!

Idag har jag haft en riktigt slappardag! Jobbade på morgonen, städade lite, shoppa på Target, behövde va hemma när nån man kom och kolla på huset av någon anledning och sen pluggat! Jag är rätt så uttråkad nu, uscha! Men ikväll är det collage igen, de ska bli kul men jobbigt att vår skrivare inte funkar eftersom vi måste ta med oss 10 kopior av vårt arbete varje gång vi har lektion. Så att alla kan läsa vad man skrivit eftersom man måste dela med sig. SKITJOBBIGT! Gillare inte alls, känns som folk inkräktar på sitt personliga utrymme! Men det är bra övning antar jag.

Här är jackan jag köpte, det är en regnjacka.. jag blev kär... haha.



Cheers

Bilder från bion





Ikväll blir de fika och träffa en ny Au pair från Sverige, kul!

Cheers

Valentine's day

Ojoj, ja som alla andra högtider är valentine's day väldigt stort här i USA. Barnen köper massa kort som dom signerar och ger till klasskamrater, gör kartonger till skolan där andra barn kan lägga ner korten och så får de massa godis! Alla butiker är fulla med alla hjärtans dag relaterade saker etc etc... Ikväll går jag på date med Jennica och ser den extremt romantiska filmen Journey 2, haha





De braiga dock med att vara singel på alla hjärtans dag och vara Au pair.. är att man alltid har en liten kille som kan göra dagen lite bättre i alla fall.  Detta kort fick jag av mitt värdbarn Jake, hur gulligt var inte de? Det står: Ida, I love you, to pieces!



Cheers!

Laser tag

Igår hann jag med mycket! The walking dead avsnitt, skicka post, shoppa alla hjärtans dag present, luncha, skypa, jobba och sist med inte minst 2 ½ timmas laser tag! WOW! De va episkt kul och jag hoppas vi gör detta varje måndag! All you can shoot för 10 dollar, extremt kul! Oftast var de människor i vår ålder som spelade och dom var galna! Hoppade över skydden och sköt oss, skrek och skrämdes och ah.. det var kul!!!!  Vi var extremt bra också, vi girls, haha. Alla var vi topp 5 en eller flera gånger. Och jag var till och med etta en gång, hur de gick till vet jag inte! HAHA! Men detta gör vi om, värsta träningen!

Cheers!

Svar på kommentar

Liz om Pirate bar:
Jag har en fundering, där jag måste fatta ett beslut just nu. 
Jag är i matchningsprocessen till att åka som au pair till USA just nu. Men för några veckor sen så ringde det från Cultural Care kontoret i Stockholm och frågade om jag var intresserad av att åka till Australien också. Och det är jag. 
Idag fick jag min första matchning från Australien, och har även pratat med mamman i familjen lite kort idag. Ska prata mer med henne imorgon. 
Men det är till USA jag alltid har velat åka till.
USA eller Australien? Hur skulle du tänka?
Jag har sparat pengar för att just åka till USA, och det är det jag har velat gjort i flera år. Men nu också Australien. Är lite fundersam hur jag ska göra? Åka till Australien kostar också betydligt mer än USA. 
Ska jag fortsätta bli matchad med familjer i Australien, eller ska jag satsa på USA först, och sen Australien?
Hur skulle du tänka? Jag vet at det är jag som måste bestämma själv, men det skulle vara bra om jag kunde få lite tankar och funderingar om hur någon annan skulle göra..
Svar:
Som du säger är det ju helt klart ditt val och vad som känns bäst för dig, men tänk också på familjen! Är den rätt för dig? Kommer denna familj kunna göra ditt år fantastiskt?! Om ja, då borde du verkligen tänka över Australien. Jag funderar själv att förlänga till Australien efter mitt år i USA är slut, så personligen hade jag nog tyckt det vart kul att åka. Och om du fortfarande vill åka till USA sen, så kan du ju alltid göra tvärt emot mig.. ett år i Australien och sen förlänga till USA! Men om det är USA som du helst vill åka till och hittar en bra familj här, då ska du ju åka dit. Gör de som du vill mest! Att förlänga från USA till Australien är möjligt i alla fall om man åker genom Cultural Care!

Lycka till!

Pirate bar

Ikväll trots sjukhet drog vi oss ut efter många om och med på en Open mic night i Stillwater! Alla gamla vanliga härliga männsikor var där och vi hade riktigt roligt. Jag sjöng dock inte för min onda hals, men roligt att se att så många vill få upp mig på scenen! Mina nyfunna vänner hade till och med skrivit ut noter på låtar jag kunde sjunga, så himla snällt!!!

Jag och Lindsay när vi stod och öva lite. (hon har en extremt GRYM pipa)




Vet inte om de är typiskt Minnesotiska barer eller nått..... Men utanför där alla står för att ta luft och röka etc har dom en liten brasa för att hålla oss varma! Mys!


Cheers



Sjuk?!

Usch, här sitter man och har ont i halsen och känner sig hänging. Ska snart börja jobba i några timmar och känner mig inte helt hundra procent faktiskt om jag ska vara helt ärlig. Skulle va skönare att bara krypa under täcket och kolla på film... men de är bara c3½ timma jag jobbar så de ska jag väl klara! 

Igår var vi som sagt hemma hos CC medans hon jobba och scrapbooka etc. Hennes barn hade fått en ny leksak så dom skulle visa mig hur man gjorde... och det var inget mindre än pil och båge. (jag blev galet glad,*googla the hunger games) Jag var extremt dålig i början men på tredje försöket träffa jag tomburkarna de ställt upp, YAY! Skulle ju vara ascoolt att vara duktig på sånt där på riktigt! Åh nu är jag så galet exalterad för filmen som kommer snart! IIIIH!




Hoppas alla har de bra, Cheers!

Sweet saturday

Idag har jag shoppat med CC på maplewood mall och kommit hem med en jättefin klänning och en tröja från Victoria Secret... den var lite "dyrare", men I regret nothing! Alla måste ju ha en sådan här tröja, haha! Ikväll blir det en lugn kväll också, (igår var det middag och bio med tjejorna, vi såg The vow... en helt OK film) CC jobbar nämligen så jag och Jennica åker över dit och kör lite scrapbooking! Får se om jag har nått att jobba med... annars får jag bara äta all hennes mat, haha.





Cheers

Solen skiner alltid i Minnesota

Idag har det vart en riktig Ida/Maddie dag. Morgonen startade med alla ungarna och få iväg Sam och Jake till skolan. Efter de åkte jag och Maddie till simhallen där vi plaskade runt. De är ju himla roligt med vattenkanan och sånt där förstår ni. Efter de åkte vi hem och åt lunch och tog en promenad i det fina, men kalla, vädret. Helt underbart och både jag och Maddie var alldeles rosiga om kinderna. Nu ligger Maddie äntligen på tupplur, kan inte fatta vart denna tvååring får all sin energi ifrån. Hon börjar ju till och med bli svår att natta, i vanliga fall brukar man bara kunna lägga ner henne och gå därifrån, hon somnade på stört! Men nu är hon lurig och man hör henne leka med alla sina gossedjur oftast. Men nu är det tyst där uppe i alla fall och jag ska nog sätta på lite kaffe i vanlig ordning. 

Ikväll vet jag inte riktigt vad som kommer ske, men jag och mina blondies hittar säkert på något. Hoppas ni har härliga fredagar i Svea också! Saknar er ska ni veta!

Såhär ser man ut idag då;




Cheers

Framtiden

Jag fick just reda på att om man vill förlänga sitt år, som jag funderar på att göra, så kan man förlänga till Australien! Och detta är helt fantastiskt för jag har tre planer förstår ni:

A; Åka hem, plugga enstaka kurser och söka in till en utbildning till hösten. (Jag kommer hem i slutet av November så behöver något att göra fram tills nästa hösttermin)

B; Förlänga 6 månader i USA (New York City om möjligt), åka hem och sommarjobba, söka utbildning till hösten.

C; Och här gott folk var min plan C att åka till New Zealand/Australien i några månader för resa och sen komma tillbaka till plugget till hösten. 

Och om jag då kan förlänga till Austalien och åka dit "gratis" istället för att betala allt själv, är inte de toppen?! Så förlänger man 6 månader och jag får lön, husrum och allt om innebär med att vara en Au pair. Då kan man ju åka väldigt enkelt över till New Zealand på semester!!!! 

Skulle ju vara så coolt att vara här;




Och sen knalla över hit;



Åh så mycket tankar flyger runt i huvudet!

Svar på kommentar

I vanliga fall svarar jag på kommentarar genom mail eller i kommentators fältet.(The buzz) Så om er fråga inte får ett eget inlägg, kolla samma inlägg där ni kommtera och där finns nog erat svar! :)

Postat av: E

Hur mycket jobbar du? Mån-fre? Tider?

En typisk jobbvecka för mig ser ut så här:

Måndag: Väcka de äldre barnen och hjälpa dem med frukost, se till att de kommer till bussen. Maddie är hos sin dagmamma och jag är ledig fram tills 16,10 när barnen kommer hem från skolan. Slutar jobba runt 17,15

Tisdag: Väcka de äldre barnen och hjälpa dem med frukost, se till att de kommer till bussen.  Väcka Maddie, göra henne redo för dagen. Åka till biblioteket för sagostund. Åka hem och äta lunch, ge Maddie sin tupplur, leka, äldre barnen kommer hem. Sluta jobba runt 17,15

OnsdagVäcka alla barn och hjälpa dem med frukost, se till att de kommer till bussen och sedan köra Maddie till sin skola(de är ungef'är som vårat dagis). Hämta upp Maddie när hon är klar efter 2½ timma, äta lunch, tupplur, leka, äldre barn kommer hem. Sluta jobba runt 17,15

TorsdagVäcka de äldre barnen och hjälpa dem med frukost, se till att de kommer till bussen. Maddie är hos sin Farmor och jag är ledig fram tills 16,10 när barnen kommer hem från skolan. Slutar jobba runt 17,00- åker sen till collage.

FredagVäcka de äldre barnen och hjälpa dem med frukost, se till att de kommer till bussen. Väcka Maddie, göra henne redo för dagen och hitta på nått roligt!

Lördag-Söndag: Oftast ledig. Ibland några få timmar på söndagar.


Hayley Williams

För att mina idoler är Paramore och deras sångerska är helt sjuk;




Och för att skryta, jag har pratat med hennes stämband.


Cheers

Finally done

Yes yes yes! Nu är jag äntligen klar med min 3600 ords uppsatts om mig själv! Herregud det var inte de roligaste, men nu är jag redo och klar med allt för vår helgsklass i LA! YAY! Suttit hela dagen och skrivit på denna uppsatts, men också skrivit klart min läxa till min collagekurs. Suck vilken rolig ledig dag, haha. Men jag är så excited, snart kommer de bilder på oss när vi hoppar framför Hollywood skylten, kan ni fatta!?

Jaja, nu ska jag skriva ut texten för min skrivarkurs och kanske fixa till mig lite för dagen, ska ju till skolan senare ikväll också. Jobbdag imorgon och sen helg igen, SKÖNT! Behöver en sovmorgon!

Hittade en väldigt fin bild på mig och min fina Fruga! Haha old pics are tha best! <3 Saknar dig!!


Cheers

Svar på kommentar

Postat av: Ellie

Hur gammal är Maddie, och dina andra värdbarn?
Hur tycker du att det är att ta hand om ett barn som är runt 2-3 år? Lyssnar hon på dig, är hon trotsig? Trotsåldern är väl runt den åldern? "The terrible twos" tror jag det kallas i USA, eller?

Har en matchning just nu med ett barn som är en kille på tre år. Jag gillar verkligen deras profil och jag hoppas hoppas hoppas att de hör av sig. För jag vill verkligen prata med den här familjen. Det var därför jag undrar hur det är att ta hand om barn som är runt den åldern, 2-3 år.

Hur trivs du i Minnesota? Var det ett ställe som du hade tänkt på innan att du ville till? Om du fick välja, vad var ditt första val att åka till? Vilken delstat, stad hade du önskat om du hade fått välja.
Hur stort är Minnesota?

Jag tänkte svara på denna kommentar här eftersom jag tyckte detta var bra frågor och roligt att dela med mig av;


Maddie är 2½ år ungefära och mina andra värdbarn är 7 och 9år. (och en värdsyster som är 92a, haha) Här är en bild på oss alla:


Maddie är en väldigt snäll tvååring men självklart är hon trotsig ibland och vill inte riktigt sammarbeta, men det tror jag alla barn är. Så jag tycker verkligen du ska satsa på den värdfamilj du kanske matchar med om du tycker den verkar bra. Yngre barn är lätta att underhålla och ger en så väldigt mycket glädje som väger upp dom jobbiga stunderna rejält! Och ja, det kallas de terrible twos, haha.

Minnesota ligger långt upp i norr (se karta) och är ganska stort och har två storstäder: St Paul och Minneapolis, därav deras smeknamn: The twin cities. Denna familj jag är med nu är den  första familjen jag matchade med så några andra alternativ till andra ställen i USA hade jag inte, för jag gillade verkligen min familjs profil JÄTTEMYCKET så jag valde dem och de mig efter mycket mail och skype med min värdmamma. Men för att vara helt ärlig hade jag ingen aning om vad Minnesota var för ett ställe när vi först matchade. Men jag var öppensinnad och trivs verkligen jättebra här. Jag kom på vinterhalvåret och har ännu bara haft vinter (en väldigt mild en) men Minnesota har riktigt varma sommrar (otroligt varamare än i svea), så jag är glad att jag kommit till ett ställe med årstider. För det var de jag ville också! Men min tanke var ju självklart att få komma till New York, som alla andra. Men jag ångrar inte en sekund att jag åkte till mitt kära Minnesota. Så ett annat råd; var öppensinnad och gå efter vad du känner för familjen, inte vart de bor. Så slipper du jobbiga rematchar förhoppningsvis!





Hoppas detta hjälpte dig!

Come together

Så igår var vi på Bierstube och de var en av de roligare kvällarna på länge, jag sjöng (Ironic,Don't Speak & The only exception) och det var massa nya människor där! Roligt att se att medelåldern på människor skjunkit lite! Och ännu roligare var kanske att vi som suttit ensamma vid ett bort ett tag, är bordet där alla sätter sig nu och lägger kommentarer; I'll also sit here, since this is where everybody sits. Haha ja, vi är everybody. Ett tips från mig alla Au pairer och blivande; Var tålmodiga och get yourself out there. Bierstube har verkligen vart ett bra sätt för oss att träffa Amerikanska vänner!







Cheers


Ge mig

Ett ljus som doftar böcker, epic win!


The thought of thinking about thinking

Idag har jag och Maddie vart på biblioteket och vart på sagostund och sedan lekt med alla roliga leksaker där. Åkte hem och åt lunch och lekte lite hemma också, jag var tydligen ett jätteroligt monster; Ida, you're the monster. Now chase me with this pompong. Haha. Nu sitter jag här och dricker kaffe i vanlig ordning och borde plugga.. suck vad ofta jag skriver det. Men ikväll blir de inte av heller för jag ska till bierstube och troligen sjunga, får se.  Men ska bli roligt att träffa alla härliga människor där igen, vi älskar ju som sagt bierstube. 

Men de här med att plugga är ju svårt när de finns så mycket andra mycket roligare saker att skriva om! Tex min skrivarkurs jag tar här på collage... eller varför inte på min bokidé jag har. Japp ni hörde rätt, Ida ska försöka skriva en bok. Men detta kan ju ta år för er som inte förstår hur svårt de är att skriva en bok, jag har hört om författare som skrivit på böcker i hur många år som helst. Men jag har en idé, och de är ju en början. 

Älskar mina posters på väggen, haha Paramore. <3


Cheers

Makes me wonder

Idag är jag ledig förutom lite jobb på morgonen/eftermiddagen. Hade en jobbig morgon idag med Jake som inte ville gå till skolan och missade bussen, suck... fick ju skjussa honom till skolan själv då. SÅ ARG var jag. Men sen åkte jag till banken med CC och fixade så att jag kan använda mitt amerikanska bankkonto nu, USBANK. Kortet har ju självklart den amerikanska flaggan på, yay turist! (ska ju in i scrapbooken sen) Sen åkte jag hem till CC och åt massa gucca och kollade på School of rock, var ett tag jag såg filmen men kunde fortfarande citera den. Like a boss. Älskar filmen!

Nu dricker jag kaffe och lyssnar på MASSAA maroon 5, måste plugga men blev ju roligare här framför datorn. Typiskt, de är ju precis som hemma. Haha. Ska snart skype med fina Lovisa, ska bli mys. (saknar hennes kaffe dock, detta är inte lika bra.)

Ha en bra dag ni hemma i snöiga sveriga. Här är de vårsol och nästan igen snö alls, HÄRLIGT!

Lekdag med CC

I fredags var och och CC och lekte med Maddie på ett "dry-playland". Här tycker jag och CC om att vara med Maddie för att de är massa barn och en stor lekplats där hon kan springa omkring, perfekt!







Cheers

En kväll i Minneapolis

Igår var jag och de två andra blondisarna och gjorde minneapolis osäkert. Börjades med en tripp högst på taket på ett parkeringshus, segt men så himla coolt när vi kom dit! WOW vilket utsikt det var! Vi åt en god middag på en mexikansk resturang och sen åkte vi hem till Max och hans rumskompisar och hade en liten fest. Ingen stor en, men det blev beerpong och allt sånt där roligt som hör till. Och ja... jag har köpt röda byxor... SÅ EPIC!






Max har Nicks turtleface från New girl, haha.




Cheers, ikväll är de superbowl!



Plugg

Ironin när man ska åka och träna, kommer dit & de visar sig att de är stängt. Då blir man glad..... not. Behövde ringa CC och skrika av mig lite, haha. Då fick man åka hem igen och träna lite hemma, inte lika kul som att simma. Bitter.

Nu sitter jag här och kollar på Animal planet och har skrivit klart en uppgift till min skrivarkurs på collage. Vi skulle bekriva en situation och jag skrev en twisted version om känslorna man har precis innan man går in på scen. Lite The hunger games* inspirerad, men jag blev nöjd i alla fall. Nu får jag gå vidare på att skriva uppsatsen till min LA class.... den är inte lika rolig.. de är den där självbiografin. Ska nog ljuga till de lite och skriva om mina äventyr på hogwarts när jag var yngre, haha.



Cheers

Pub Monique

Ikväll har jag, CC och Jennica scrapbookat... och min bok börjar redan bli tjock efter 3 månader... hur ska detta gå?! Skönt att ha lite lugna kvällar ibland... men skypade så länge med fina Lovisa och hennes vän Carl... så jag glömde helt av att äta middag. Men så går de ibland antar jag, men jag överlever! 

Igår var vi med våra nyfunna vänner på en pub i Stillwater och kollade på dem när de sjöng. Man blir alltid så välkomnad när man kommer in genom dörren med kramar etc, åh de är fint med nya vänner! Ingen förstår riktigt varför vi alltid går till bierstube etc... men när man alltid åker hem med världens största leende och känsla i magen... kan man inte låta bli att åka dit. På puben fick jag också berömmet av en medelålders karl att med hår var så vackert... så vacker att det såg ut som det var spunnet av gudarna.. Den ni! Men de var med creepy än något annat, men stämmningen är i alla fall alltid på topp med dessa människor! 

CC blev bjuden på dans av Derek, haha:


Cheers

RSS 2.0