Pirate bar

Ikväll trots sjukhet drog vi oss ut efter många om och med på en Open mic night i Stillwater! Alla gamla vanliga härliga männsikor var där och vi hade riktigt roligt. Jag sjöng dock inte för min onda hals, men roligt att se att så många vill få upp mig på scenen! Mina nyfunna vänner hade till och med skrivit ut noter på låtar jag kunde sjunga, så himla snällt!!!

Jag och Lindsay när vi stod och öva lite. (hon har en extremt GRYM pipa)
Vet inte om de är typiskt Minnesotiska barer eller nått..... Men utanför där alla står för att ta luft och röka etc har dom en liten brasa för att hålla oss varma! Mys!


CheersKommentarer
Postat av: Liz

Jag har en fundering, där jag måste fatta ett beslut just nu.

Jag är i matchningsprocessen till att åka som au pair till USA just nu. Men för några veckor sen så ringde det från Cultural Care kontoret i Stockholm och frågade om jag var intresserad av att åka till Australien också. Och det är jag.

Idag fick jag min första matchning från Australien, och har även pratat med mamman i familjen lite kort idag. Ska prata mer med henne imorgon.

Men det är till USA jag alltid har velat åka till.

USA eller Australien? Hur skulle du tänka?

Jag har sparat pengar för att just åka till USA, och det är det jag har velat gjort i flera år. Men nu också Australien. Är lite fundersam hur jag ska göra? Åka till Australien kostar också betydligt mer än USA.

Ska jag fortsätta bli matchad med familjer i Australien, eller ska jag satsa på USA först, och sen Australien?

Hur skulle du tänka? Jag vet at det är jag som måste bestämma själv, men det skulle vara bra om jag kunde få lite tankar och funderingar om hur någon annan skulle göra...

2012-02-14 @ 00:08:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0