Saker att hinna

Idag har jag gjort lite nödvändiga saker som antagligen inte kommer hinnas med när man väl fått en familj och allt annat ska fixas. De vill säga visum, hälsoundersökning och internationellt körkort ect. Jag har i alla fall vart hos tandläkaren och tittat till. Inga hål, inga problem, MVG på tänderna för att citera tandläkaren. :) Hur skönt som helst, plus att mina "sår" från att ha dragit ut visomständerna läkte fint.Så allt var bra där, bra att ha de kollat innnan man åker så att man inte stöter på onödiga problem i USA.

Jag har också varit på jakt efter en dataväska och en extern hårdisk, inte lätt att hitta när man har en 17 tums data. Men jag hittade båda delarna på media markt,(lägger ut en bild på dem imorn) inte den finaste dataväskan var det dock, men man hittar inte sånna där fina när man har en sådan stor skärm tyvärr.

Det var väl de jag hann med på min lediga dag, de men också en lunch med fina Lovisa + en power walk med min syster Emelie. Ikväll blir det också filmmys hemma hos systern min och hennes fästman. MYS!
Cheers.

Min egna Au pair blogg, sjukt!

Då ska man börja blogga, för nu börjar det kännas som på riktigt! Det har inte kännts riktigt förens nu, men nu har jag har äntligen fått min första match, cirka tre veckor efter jag blev antagen till programet. Denna familj håller till i Minnesota, Lino Lakes.. Men för att vara helt ärlig så vet jag absolut INGET om Minnesota. Så jag hoppas på att prata med familjen snart och få veta lite mer om vart dom bor och vilka dom är, för nu är jag verkligen redo. Jag vill åka snart, påbörja mitt äventyr, my american dream.


This is me, Ida, som ni förhoppningsvis kommer följa genom ett år i USA snart.
Me

Cheers

RSS 2.0