Whatever it is

Idag var rolig, var ju på hejdå pool party hos min vän Alexandra som åker hem snart. Så sjukt att alla man känner verkligen börjar åka hem nu.... Men det var bad i pool, massa snack, BBQ och bara en massa trevligheter. Efteråt så åkte jag och CC till Target och köpte roliga saker som tandborstar etc...Ville egentligen hitta rosatoning till hårtet, men sånna tokigheter hade inte Target.., Får kolla på maplewood mall imorn istället, bestämt mig för att lägga in en "riktig" tonig som går ut efter några tvättar.. gillade det rosa verkligen. Sen kom jag i alla fall hem och umgicks lite med min värdfamilj som följdes av att glo på massa avsnitt av Pretty little liars, love that show. Sen blev jag uttråkad och började sminka mig själv... och de är ganska sjukt för jag brukar knappt ALLS sminka mig här i USA.. och när klockan är halv 11 på kvällen bestämmer man sig för att testa på de där "kattögat" som alla tyffa brudar har... jaa... knäppt att se sig själv i så mycket eyeliner.. men det var kul. Målade även naglarna igen.. men det var ju inget över de vanliga, hihi.

. 

Cheers



P!nk

Idag jobbade jag lite på morgonen, men alla barn sov hela tiden så jag satt bara och läste.. jobbigt. ;) När min värdmamma kom hem efter att ha sprungit lopp drog jag mig tillbaka och halvsov framför pretty little liars. Sen ringde Lovisa och vi pratade en massa, så roligt. Och samtidigt så fixade jag mig för att säga hejdå till en Au pair i eftermiddag/kväll och passade på att lägga i rosa toppar i mitt hår, är fett nöjd!




Cheers


Special day

Idag tror jag att jag och Carl skypade runt 7 timmar och planerade vår Chicago resa, för ja, han ska komma hit igen. Så. himla. glad! Sen efter Chicago åker vi tillbaka till Minnesota och så är han här en vecka. Just nu känns saker så nära perfekt som de kan vara just nu. Vart ledig idag så därför har jag kunnat boka bussar och hotell. Fick 3 bussfärder och hotell för 3 nätter för totalt runt 1500 kr. Nöjd!

Ikväll ska jag och CC spara pengar, så jag ska åka förbi en redbox och hyra film och tanka på vägen hem till henne ikväll. Livet är bra fullfart i USA så ibland får man bara ta de lungt också, hihi. 

Cheers

Stress

Just nu känns de som de finns typ 1000 saker att planera, och det gör mig såklart stressad. Men de sjuka är att de är ju bara roliga saker... borde ju inte vara så farligt? haha. Men de som finns i den närmaste framtiden är: Troligen stugan med CC, Jennicas hejdå, Karolina & Malin kommer + resa med dem (CC och min familjs tidigare au pairer), State fair, Chicago + Minnesota med Carl, Jason Mraz, Florida med värdfamiljen, den nya au pairen kommer hit = överlappsveckor, HAWAII (så jävla dyrt allt) och till sist... sista veckan i Minnesota innan jag åker hem.  GALET! Jag älskar när det händer saker, men just nu vill jag bara att allt ska vara bokat och klart etc så jag bara kan njuta av mina sista månader som Au pair.

Hittade lite söta bilder från midsommar... haha CC<3




Cheers

Planering

Hejsan bloggen, förlåt för lite dålig uppdatering på senaste, men det har vart mycket. Men i helgen så var som sagt min vän Spång här. Så jag visade honom MOA, uptown, minnehaha falls, stranden och stillwater. Hade en as trevlig helg men lite väl mycket pengar blev spenderade, hehe. Men nu är Hawaii bokat också så vi letar lite flyg inom staten och ställen att bo. Hittills har jag räknat ut att de lär ungefär bli 10 500 kr på bara flyg och boende... dör lite. Men vad ska jag annars göra med mina sparpengar, haha? Hawaii är ju once in a lifetime. Måste ju betala för surflektioner också.....
 
Idag var också dagen innan Jennicas 13onde månad startar och hon åker til Califonien imorgon, crazy! Så vi sågs en timma på caribou bara oss tre och grät några skvättar, HEMSKT ÄR DET. Vill inte säga hejdå till henne, tankar om att åka hem börjar bli så verkliga nu. Fast Jennica kommer tillbaka hem till Minnesota innan hon åker till Finland vilket är super så man får säga hejdå ordentligt. 

Stunderna med er kommer jag alltid ha med mig.


Jag måste även önska flyg hem innan den 3 Augusti vilket också är galet.. prata med min värdmamma om det idag och och hon ska kolla om datumet passar bra för henne inom jobbet.. annars skulle hon vara beredd att betala de 50 dollarna extra för att jag ska kunna stanna till helgen.. fett snällt. Började gråta även jag när mitt äldsta värdbarn kommer in i mitt rum under allt prat om att åka hem och kramar mig hårt och säger att hon inte vill att jag ska åka. Så jag och Sam hade ett litet gråtkalas...men förklara ju för henne att jag absolut kommer komma tillbaka och hälsa på, men sjukt känslosamt blev det. Fick skrika på min värdpappa och säga. DOOOOON, Sam is making me cry. Haha. Sam sa: When will you be back once you go home to Sweden... after a month? Sötnosen.

Kommer sakna min Sam mycket! Speciellt när hon är snäll och gullig som hon vart ikväll.


Cheers

Spång's here

Idag mötte jag upp min vän Daniel som är på genomresa i USA. Hämtade upp han på sitt hotell och tog med honom till MOA (mall of america), slutade med att jag shoppade mer än honom, woops.  Väldigt roligt att catcha upp mycket och prata om gamla minnen, kompisar etc. Efter massa timmar på MOA så åkte vi till Up town och mötte upp CC och Jennicas Au pair som tar över efter henne (Jennica var på date). Vi åt middag på ett roof top och sen så visade vi henne Victoria Secret, köpte ett par nya mjukisbyxor.. SÅ SKÖNA! Imorn så ska vi mötas upp igen och gå till stranden, wie. 
 
 
Cheers

C P R utbildad brud här

These past days are spenderats av att scrapbooka! Så mycket att göra, så mycket mer kommer det bli... tur att jag verkligen älskar att pyssla med det. Men idag var det lite annorlunda since jag behövde ta mina sista credits så att jag kan fullfölja Cultural Cares program, så jag hade en CPR klass idag på 5 timmar. Så nu är jag certificerad inom det området och KLAR! Båda känns väldigt skönt att ha och vara klar med.  Till vår 13onde månad så håller jag, CC, Anna plus 2 till att kolla på resor till Hawaii där vi kommer spendera 2½ vecka innan vi åker tillbaka till Minnesota för att sedan åka hem till Sverige runt den 15 November.(tror jag det blir). Det är galet vad tiden gått/går fort, jag måste requesta flyg med nu innan den 3 Augusti och snart åker Jennica hem. Usch! 




Cheers

Valleyfair

Hellu, idag har jag och min värdfamilj + CC vart på nöjesfältet Valleyfair i Minnesota. Varmaste dagen på länge, 100 grader!! Men detta gjorde att de flesta familjer stannade hemma så det var inte så mycket folk, hur bra som helst! HUR BALLA BERG OCH DALBANOR SOM HELST! Vi fick många skratt och skrik, men efter en colorado liknande attraktion gick de ut för och vi blev ASBLÖTA! Då blev det vattenlandet och några balla vatten grejer gjorde vi för att avsluta med en grej som bara överöser dig med en STOR våg. Oturligt nog hade vi alla kläder på oss då och var blöta hela bilresan hem och resturangbesöket. Jag frööööööös. Men en rolig dag och nu är jag jättetrött.









Visste ni att han den där som kommit på Snoopy kom från Minnesota?








Cheers

Helg!

I fredags så var jag och Jennica på yacht-club på en fest som hennes värdmammas kusin hade, var kul med massa musik och mat. (bilder på de kommer så fort jag får dem från Jennan) 

Igår var vi allaihopa uppe astidigt och stod i kö till audition för The voice. Det var en upplevese, gick inte vidare, men de trodde jag inte heller, haha. Var riktigt roligt med roliga människor. Tråkigt nog har Jennica dessa bilder också, se får helt enkelt editera detta blogginlägg och adda dessa bilder senare, hihi. På kvällen hade vi extrem scrapbooking kväll och drack svensk kaffe och åt chokladbollar från ikea, god bless ikea liksom. Hade även köpt en sån där Caribou kopp, Minnesota style. 





Idag har vi haft Au pair möte på Como Zoo och haft en scavengerhunt där jag och min grupp kom tvåa. Vi vann en skål, handkräm, godis och två biobiljetter. Var roligt faktiskt. Ikväll ska vi till uptown och äta middag med en annan svensk au pair och hennes pojkvän på en vegansresturang. Har sett henne äta där många gånger och alltid velat också, så nu blir de äntligen av. PEACE OUT!

Charmig tjej.


Cheers


Road trip video

Så här är en liten video jag satte ihop från vår road trip, den är lite knäpp, men sånna är vi. Allt kom inte med tyvärr inte med eftersom vi glömde filma i 1880 town och rapid city tex, men ni fattar känslan iaf.



Cheers

11 July

Idag har barnen varit lite bråkiga, blir så trött på barn ibland, yes de måste bli sagt. Hur mycket jag än älskar dem så är dom extremt jobbiga vissa dagar. Jag menar, vad är det med barn och att VILJA bråka? Dom blir uttråkade och börjar provicera varandra, eller låtsasgråta för att försöka få den andra i trubbel.

Vi var i alla fall på gratisbio idag och såg Kung fu panda 2, haha skrattade högt gjorde jag, älskar Jack Black.  När vi kom tillbaka gick jag och Maddie på en promenad, fast jag tyckte hon skulle gå lite också.. då började hon gråta, men ibland får man vara hård. Så hon fick gå en liten bit och sen åka i vagnen igen, då blev hon glad. Sen blev det lunch, lite lek och sen gick de äldre barnen till park program. Jag och Maddie läste lite böcker och sen la jag henne till nap. Innan jag gick ur rummet sa hon att hon ville hälsa på the faries in disney world. Sött. 

Idag är jag lite trött och sliten, men efter jobbet ska jag med värdfamiljen och kolla på någon parad, låter kul!

Saknar Lovisa idag!


Cheers

En dag full av spongebob citat.

Livet går snabbt tillbaka till vardag efter en resa här borta. Idag var jag med mina 2 äldsta och åkte och badade. Sen hem och laga Mac n' cheese (spongebob version) och sen skickades de iväg till Park program. Jag tog hand om massa tvätt, diskade upp, glodde på spiderman som övergick till Sex and the city, hämta upp pizza, värmde på pizza, såg till att de åt efter park program, vek tvätt och slutligen skjussa Sam till sin fotbollsmatch som jag stannade och tittade på. En ganska chill jobbdag endå. Efter matchen som de vann åkte hela laget plus oss till Cup n' cone och firade. När vi väl kom hem så gick jag, Maddie och min värdmamma på kvällspromenad och pratade och sjöng. Vart en mysig dag! 

Köpte en ny bok här om dagen också som jag ska börja läsa nu, ååååhååhhå. Ja jag är nördig!!



Cheers

Road Trip

Igår natt kom tre trötta tjejer hem från en himla rolig road trip till Mount Rushmore! Över 20 timmar bilkörning på 2 dagar är ingen match för oss inte! Dessa var våra stora stopp på vägen: 1880 town, Rapid City, Mount Rushmore, Keystone, Bad Lands. Vi hade hur kul som helst och kommer minnas denna resa alltid! Det är inte alla svenskar som kan säga att de sett Mount Rushmore! 

BILDBOMB:









Cheers


Btw

Tänkte checka av lite

- Besöka New York (Alla sevärdigheter, Frihetsgudinnan, Central park) 
- Se en Amerikansk fotbolls match (vet inte om jag vill de direkt längre)
- Se en Baseball match
- Se en hockeymatch

- Drive in bio
- Se en Paramore konsert
- Se Jason Mraz igen (yes redan bokat biljetter till i september)
- Gå på collagefest med allt vad de innebär
- Gå på en lokalkonsert
- Shoppa loss på Mall of America (alla typiska affärer, Victoria secret ect)
- Läsa på Collage

- Besöka Califonien (LA, Hollywood skylten ect)
- Besöka Orlando, Florida och gå på Universal studios! (Harry Potter here I come)
- Gå på Glee live tour(kommer inte bli en, bläh)
- Gå på en eller två musikaler 
- Besöka Chicago
- Spela musik med folk
- Bli jättebra vän med min värdfamilj och bli en bra förebild till mina värdbarn
- Besöka Mount Rushmore

- Besöka Nashville
- Besöka North Carolina
- Skydiva
- Besöka Valleyfair

Tillbaka once again

Vart på roadtrip till mount rushmore!!! Skriver mer om det imornbitti! Ville bara kolla in och säga hej och godnatt! :)


Happy 4th of july

Idag har det vart en tok härlig dag! Började tidigt med att åka till Forest Lake och möta upp Jennica och hennes värdfamilj. Vi åkte vidare där ifrån till en STOR parad, och tokigt nog så var vi typ de som var mest utspökade... vilket gjorde att folk trodde vi tillhörde paraden!!! Dom i paraden slänger typ ut godis, så barn kom fram till oss och ville ha... så vi fick tyvärr säga: oh sorry we're not in the parade! awkward!! haha! Efter detta kollade vi runt lite i Forest Lake innan vi åkte hem för lunch och en eftermiddag som involverade MASSA bad och dricka vatten, åka ring bakom båten, vanlig båttur och badminton. Sen blev det grillade hamburgare med pastasallad etc och ladda för fyrverkerierna! Vi hade en bonfire samtidgt som fyrverkerierna blasta off. Vi grillade smores och hade de mys! Sen åkte jag hem efter en låååång dag och sooov! :)

























Cheers

Sol

Idag på morgonen fyllde jag upp barnpoolen och tog med ungarna ut i värmen. Det blev vattenkrig och vattenkarusell och vatten show etc etc. Var riktigt roligt, speciellt när dom blir kreativa på det sättet.  Sen blev det att torka upp sig och gå in för lunch och vila lite innan deras park program. När de äldre barnen gått läste jag och Maddie lite sagor och sen var de dags för hennes nap. Så nu har nästan hela hennes nap tagit slut så ska väcka henne snart.. jag har inte gjort någonting under denna tid... chillat och lyssnat på musik. Svarat på lite mail och gjort middagsplaner med CC. Ska åka med henne och kolla på springskor till henne ikväll dessutom. Synd att man inte själv kan shoppa, måste ju spara till våran ROADTRIP på fredag. yay!  Värmen är tokig här ska ni veta, vem vill till turkiet eller spanien när man kan vara i Minnesota?!

Har tyvärr inga bilder för idag, sorry!! Men jag gömde mobilen inne när vatten började flyga omkring!!

Cheers!

Cupcake

Idag har varit en riktigt chill dag, Maddie var hos sin dagmamma så hade bara de äldre barnen idag, fast min bil var på service så vi var strandsatta hemma! Vilket var helt okej, jag tycker om att vara hemma med barnen. Jake sov väldigt länge så jag och Sam gjorde våra naglar medans vi väntande, tjejmys! Sen vaknade Jake och vil bakade cupcakes vilket blev väldigt lyckade! Efter det sprang barnen iväg på park program och jag skypade med Carl. Så det har vart en riktigt bra idag. Fick tillbaka min bil idag också och nu är det bio med CC och min hostsis Liz, (vet inte om Jennica kunde komma)... vi ska se Magic Mike. Min värdpappa gjorde narr av mig ganska länge när jag berättade vad vi skulle se och sa lite roliga saker som kanske inte ska nämnas här, haha. Älskar verkligen min värdfamilj!



Cheers

Den där to do listan

 

Tänkte checka av lite

- Besöka New York (Alla sevärdigheter, Frihetsgudinnan, Central park) 
- Se en Amerikansk fotbolls match (vet inte om jag vill de direkt längre)
- Se en Baseball match
- Se en hockeymatch
- Drive in bio
- Se en Paramore konsert
- Se Jason Mraz igen (yes redan bokat biljetter till i september)
- Gå på collagefest med allt vad de innebär
- Gå på en lokalkonsert
- Shoppa loss på Mall of America (alla typiska affärer, Victoria secret ect)
- Läsa på Collage

- Besöka Califonien (LA, Hollywood skylten ect)
- Besöka Orlando, Florida och gå på Universal studios! (Harry Potter here I come)
- Gå på Glee live tour(kommer inte bli en, bläh)
- Gå på en eller två musikaler 
- Besöka Chicago
- Spela musik med folk
- Bli jättebra vän med min värdfamilj och bli en bra förebild till mina värdbarn
- Besöka Mount Rushmore
- Besöka Nashville
- Besöka North Dakota
- Skydiva
- Besöka Valleyfair


Sjuka är ju att allt kommer komma sant, förhoppningsvis... kan ju inte styra över Paramore tourdates tyvärr. :( Tycker endå det ser bra ut efter 8 månader i landet, hunnit med mycket! Känns väldigt sjukt att tiden börjar dra ihop sig i USA., är både postiv och negativ tanken att åka hem, de är blandat där. Bara andra Au pairer förstår den känslan tror jag. Men jag ska göra det bästa av tiden jag har kvar, det är en sak som är säker.

Cheers


En ny resa

Idag var vi på stranden och jobbade på brännan, och nu på kvällen planerade vi en ny resa!!!  Vi ska på roadtrip folks till Mount Rushmore den sjätte-åttonde! Mount Rushmore ligger i granstaten south dakota, så nu ska vi köra en 10 timmars roadtrip dit! Dags att börja jobba på musik till bilresan tror jag, bränna skivor etc! Vi bokade motell som vi ska stanna på idag så allt är redo! Vi är excited! Kanske inte finns jättemkt ballt att se i south dakota, men att bo så nära mount rushmore och inte åka dit vore väldigt dumt. Kommer vara coolt att kunna säga att man varit där! 

Snart ses vi:


Cheers

RSS 2.0