It's a party in the USA

Hejsan! Kan inte fatta att jag skriver detta, men, imorgon, åker jag tillbaka till USA!  Mitt älskade Amerika! En plats som verkligen blivit mitt andra hem. Och på onsdag får jag träffa min värdfamilj, det bästa med att vara Au pair, den extra familjen man får. Skypade med dem idag och min lilla Maddie Boo utbrast: Mommy, we're missing someone from the family!!! Tara då, hennes massa kollade sig omkring och frågade snällt: Who do you mean Maddie? Då Maddie säger: IDA! Åh gud, mitt hjärta smälte. Min trollunge! Den ungen vet hur man värmer upp någons hjärta!! 

Men ja, USA imorgon! Sen när jag kommer hem blir det fullt fokus på The London project! Så mycket bra saker händer nu, ibland undrar jag ifall de är för bra för att vara sant. Men de hoppas jag verkligen inte! Sitter nu och lyssnar på Boyce Avenue och försöker hålla mig vaken ett tag för att undvika sjuk jet lag när vi kommer till Chicago. Då ska vi ju äta på cheesecake factory och bara mysa i en av mina favorit städer i världen!


Cheers°

Underbart

Hej alla! What's new? Jag har iaf gått och skaffat en sådan där Keek! Något nytt roligt, som instagram fast med videos! Kan tänka mig att de kommer bli sjukt roligt om fler skaffar! Så följ mig på: http://www.keek.com/bluffinmuffin

På måndag åker jag tillbaka till mitt älskade USA! Först chicago, sen mitt hjärtas stat Minnesota, sen Las vegas, sen back to Minnesota och sen Svea. Hela 3 veckor blir jag borta, lyckan är oändlig. Sen när jag kommer tillbaka blir de hårdträning, hårdplanering och längtan till London och mitt nya äventyr där borta. Känner mig sjukt stolt att jag kommit in, att jag följer min dröm som redan fanns där för 3 år sedan. Och att nu, nu gör jag det! Om de något jag lärt mig, som alla egentligen vet, är att inte skjuta upp saker du verkligen vill göra. Därav mitt nya röda hår, hihi. 

Ha de fint, Cheers!

I torsdags hade vi 1 års kalas för Service Center på jobbet. Det firades på Skansen!

RSS 2.0