känn er lite inspirerade,

“I think the most important thing in life is self-love, because if you don’t have self-love, and respect for everything about your own body, your own soul, your own capsule, then how can you have an authentic relationship with anyone else?”
Cheers

Lördag?

Hejsan,
Idag så jobbade jag extra, från 8-12... inte så farligt faktiskt. Massa härligt folk med "lördagskänsla" på jobbet. Efteråt åkte jag, Sanaz och Mathilda till Solna Centrum för att äta lunch och shoppa... och ja, de blev shopping. Kände mig nästan tillbaka på "shoppa upp hela mall of america" humör. Blev 2 klänningar, en topp, lösögonfransar och lite smycken. Wie. 


Fick denna ascoola tröja av mamsi. She knows me to well! 
 
Nu ikväll ska jag äta middag hos extrasyrran min Julie med syster Emelie, haha. Sen ska jag ut med Lina, Anna, Bella och Filippa. Kuuuul. Lina är hemma från London en snabbis, så då får man passa på att träffas. Fast ska boka biljetter till London för att hälsa på henne asap!

TAGGA!

Cheeeeeeers

Du kan mer än du tror

Hejsan gott folk och trevlig helg! 
Idag har vi jobbat halvdag och varit på konferans på Hilton vid Slussen. Otroligt trevligt och ett riktigt energiknippe som höll föreläsning om: du kan mer än vad du tror och skillnader som gör skillnad. Dvs beslut om de man egentligen vill, not just talk the walk but also walk the walk och massa andra bra saker. Som att ifall man tänker en tanke tillräckligt mycket blir de sanning.. både positivt och negativt. Här är den mannens hemsida ifall folk blir lite nyfikna, otroligt bra var han! http://www.michaelsodermalm.se
 
Men annars så vann min fina syster, eller rättare sagt, blev framröstad som årets medarbetare på HSB stockholm. Så stolt över henne, hon förtjänar det verkligen!!Cheers

Mitt nya liv,

Ganska förståligt kanske så har det blivit mindre bloggande nu när jag kommit hem från USA. Men en snabb recap om va jag faktiskt har för mig om dagarna blir det nu bannemig. Jag balancerar två jobb, första med heltidstjänst på HSB stockholm där jag jobbar som handläggare. Det andra jobbet är på Cultural Care Au pair som rekryteringsledare för regionen Uppsala/Västerås. Samtidigt som jag får allt detta att gå ihop så tränar jag tre gånger i veckan på SATS, oftast med min fina syrra Emelie och extrasyrran Julie. Sen vill jag ju umgås med bästa vännerna, shoppa, fika, fixa naglarna ect. Jag är helt enkelt väldigt busy! Så nu känner jag att så fort jag får en ledig stund vill jag bara ligga i min säng och kolla på mina fina serier. Serier som jag följer nu som är "airing" eller vad man säger är: Supernatural, New Girl, Glee, The Carrie Diaries, Once upon a time och Pretty Little Liars. 

Ja det är mitt liv just nu och snart ska jag söka skolor också till hösten, det blir utbildningar inom eventbranschen. Är väldigt excited! 


Efter två månader tillbaka i Sverige har jag upptäckt ganska många skillnader, bra och dåliga. Man kan säga att jag haft en ganska grov kulturchock åt andra hållet, genom att vänja sig till Sverige igen. Så några saker jag tänkt på är följande: 

*Hur vi är mot varandra, hur vi behandlar varandra... Vi är ganska otroligt otrevliga vi svenskar. Jag har ju bott i urtrevliga Minnesota i tretton månader. Tex; när någon råkar bumpa in i dig när du går.. denna människa säger inte förlåt.. de fortsätter gå och om du är lycklig får du ett OJ i respons. Kul. Dessutom är svenskar inte ALLS lika serviceminded som Amerikanare. När man gick in i en affär i USA kände man verkligen att de ville ha dig där och de tog sig tid att prata och lära känna dig. Jag och mina blondes var bästisar med personalen på Victoria Secret på ett av våra favorit malls. Vi i Sverige är i regel osociala och vill inte prata med främligar.

*Mitt språk!!!!! Herregud, jag särskriver som en galning. Jag direkt översätter ord från engelskan till svenskan. Tex: Hon är över där! Aka: She's over there.  Jag tappar dessutom ord hela tiden och får säga dem på engelsa istället. Svårt för ord som växelspak och möjlighet. (behövde tusan google opportunity nyss)

*I sveirge är det godare husmanskost och bättre klätt folk. (snyggare killar i allmänhet, haha)

Och andra saker som är "roliga" med ens beteende när man kommit hem.. man jämnför ALLT med USA och man hör hur folk tröttnar på en när man hela tiden säger: I USA gör dom såhär, I USA gjorde vi så ect. Tur att jag jobbar med Au Pair yrket fortfarande, då får jag prata av mig massor :)Men nu ska jag sova!! 
CheersRSS 2.0