Håret är klart

Så skönt att håret är klart nu, måste bara klippa mig lite senare nångång när jag har råd, haha! Lönen räcker till mycket, men inte allt alls. Man vill ju ha så mycket.... Ikväll ska jag ta tag i min scrapbook, yes! Snart kommer barnen hem, så lite jobb blir de väl idag också då.

Här ser man min utväxt ganska rejält, haha.


Här är håret, bättre bilder lär väl komma, men jag är nöjd. Blev kallas guldlock innan jag jag gick därifrån. Tycker alltid så synd om frisörer som får mig och mitt hår, tar alltid ÅR för dem att tvätta, kamma ur och föna. Men så är de väl när man har ganska sådär asmycket hår.



Cheers

Leeedig

Idag är jag ledig under dagen så tänkte sola och ha mig, men varje gång jag gick ut gick solen i moln och de blev kallt... så jag gav upp. Kollade första avsnittet av Game of thrones nyss, vet inte vad jag tkr om serien riktigt ännu, får kanske se ett till avsnitt för att veta säkert. Snart ska jag åka och färga utväxten, bleh, jobbigt att ha blekt håret.. lättare att ha sin naturliga färg, iaf billigare. Men aja.

Igår var vi hemma hos Jennica och kollade film på hennes "hemmabio", vi såg One for the Money. Den var helt okej, rolig. Och som alltid när vi är tillsammans fjanta vi oss massor. Vi planerade lite också, vi har ju bokat skydive nu, iih.






Cheers


A day with grandma

Idag efter att barnen åkt till skolan packade jag och Maddie ihop saker och ting och åkte iväg till hennes mormor! Vi lekte en massa, plockade jordgubbar och rengjorde dem, tog en promenad och lekte i parken. En jättefin morgon, bäst kanske var kaffet dock! Erin (mormorn) hade en speciell cream som smakade coccos, kaffet var ASGOTT! När Maddie och jag kom hem blev det jordgubbar med socker och mjölk, mums. Sommar verkligen! Nu sover lilltrollet och jag tvättar. Ikväll ska jag troligen träffa en ny Au pair som bor i området, wie! 








Cheers

Memorial day

Idag är det en helgdag i USA för att hedra/fira/I don't know alla veteraner och militärer, så annorlunda från Sverige där man har helgdag för kristihimmelsfärd istället. Men ledig är jag iaf och åkte och hade ett möte med min LCC, kollade upp lite sommarkurser som jag kanske ska ta. Pratade och fick lite telefonnummer till lite nya Au paier i området som jag tänkte kontakta. Efter detta åkte jag och tvätta bilen, (eller en annan snubbe gjorde de medans jag vänta och läste min bok) och nu är jag här hemma igen med huvudvärk, uscha. Men ikväll blir de antagligen bowling med släkten, mys. 

Igår var jag och CC och såg Men in black 3, hur bra som helst, hihi. 

Cheers

Klättrings bilder

Så mer av Jennicas bilder!!













Blue eyes






Cheers



Cowboy party

En vän till familjen hade sin Sweet 16 och hade temat cowboy! Så hattarna på och de rutiga skjortorna med! Skitbra band som spelade massa country, I like it! 





Cheers




Värdfamiljs bilder

För några veckor sedan tog min värdmamma lite fina bilder på alla oss, en liten tradition hon har för morsdag. Årets tema var Twins (baseball laget här). Så här blev resultatet iaf:

















Cheers

It's the climb

Idag under dagen var vi brudar lediga på dagen så vi åkte för att klättra, shit va kul det var. Men extremt jobbigt! Fanns massa olika väggar och banor man kunde ta, kostade bara 15 dollar så var asbra med tanke på att vi alla måste spara pengar. (Vi ska ju skydiva snart) Efter ett tag joina Max oss och jag tror vi alla helt plötsligt kände oss skitdåliga, eftersom han var som en himla apa när han klättra.. men to be fair så var de ju inte första gången för honom som de var för oss. 

Mer bilder kommer när jag fått dem från Jennica, smiles. 



Cheers

I stormens öga

När saker känns jobbigt känns de så bra att få höra snälla saker från sina värdföräldrar, det gör din dag! Min värdpappa sa nyss till mig: If I could choose, I wouldn't have a new Au pair. No one can top the one we're having now. Han skämtade såklart till det efteråt med att säga: I'm just kidding blah blah, men de är bara så han gör, haha. Så även fast barnen var riktigt bråkiga idag så är min dag väldigt bra trots allt. Ska antagligen cactha upp på min scrapbooking, tror jag har några sidor jag kan få till. ... fast kom nyss på att jag skickade hem massa bilder hem med min syster.. woops inte bra, får skriva ut dom igen sen då.  Ja inget intressant händer ikväll, det regnar och ska troligen börja storma snart.. men det är okej. Jag tycker om sådant väder ibland. SMILES!



Cheers

Afternoon

Life is good, funniest pic ever.



Cheers

Sweet Nanny Life

Idag var vi och myste tjejeorna, jag och Maddie. Nu sover hon och vi äter vindruvor, mys. 







Cheers



Back to basic

Hej alla och förlåt att det vart en sådan ojämd uppdatering men nu blir de bättre, jag har ju som sagt haft ganska mycket besök! Så välbehövt att träffa alla i familjen och bara shoppa och ladda batterier (och köra mycket bil). Införskaffat mig en ny victoria secret bikini nu när syrran var här och fabian vad nöjd jag är, värt liksom! Men när de var här så var vi och åt god mat, var i stillwater, shoppa MASSA, Taylors falls, Uptown Minneapolis, Sky bar, Mall of America, shooopppa, fiiika, maaat, golf, drive in bio... ja det var hur kul som helst! :) Lämnade av dem nyss och saknar dem redan! 


BILD BOMB!



































Cheers





Besök

Min syster och hennes pojke Fredrik är här och hälsar på!! Så glad!

 


Maddie goes Swedish?!

Maddie has a Swedish Au Pair, hihi!


Race for the cure

TIDIGT imorse åkte jag, min värdamma och min värdsyster ut till ett STORT event inne i Minneapolis, ett stort RACE för att tjäna ihop pengar för bröstcancer forskningen och wow va coolt de var. På plats mötte vi upp Emelie och det var massa ROSA överallt plus massa coola människor i olika utstyrslar. Folk som stolt visar upp sig som SURVIVOR och folk som hedrar folk de förlorat i denna jobbiga sjukdom. Man fick rysningar i hela kroppen för att man såg så många fina och starka människor. 

Efter walken tog vi massa morsdag kort och åkte vidare till en baseballmatch och sedan till scuplture garden. Min värdamma har alla de bilderna så får sno dem sen. :) Nu blire att åka iväg och mysa med CC! 

















Cheers

Dinkytown

Igår så låg vi och solade hela dagen, jag och the blondes, hur fint väder som helst. Man hade de bra liksom. Vi köpte saker att göra en STOR sallad av och sen åkte vi ner till collage området Dinkytown där vi satt ute hos Emelies (den tidigare Au pairen i min familj som är här och hälsar på) pojkvän och sen åkte vi vidare till en collagefest, himlans kul!





Present vi fick av CC, haha! De står: Shopping, still cheaper than therapy och Coffee, you can sleep when you're dead.


Cheers

Thoughts about marriage

Varning för lite ovårdat språk, men jag tkr denna video är SÅ BRA! haha, nån som har lite samma tankar som mig. 



Cheers

Some nights

Musik jag lyssnar på just nu:
Some nights - fun.
Friday night - Lady antebellum
Say you like me - We the kings
How will I know - Glee cast
My love is your love - Glee cast

Igår var jag och Jennica och köpte glass och sen gick promenad till vattnet, mys och idag kommer the long lost blonde hem... CC!!! Hon har vart borta ALLDELES FÖR LÄNGE! Så de kommer bli en rolig helg förhoppningsvis.

En helt vanlig dag har det varit idag, skickat iväg barnen till skolan och sen vart med Maddie och lekt i både park och stor inomhus lekplats. Vi har sjungit hela dagen och igår hade vi disco med Jake, helt roligt som helst, hoppas detta musikhumör håller i sig i mina värdbarn, hihi.  Men nu ska jag gixa lite kaffe åt mig själv medans tvättmaskinen går i högsta hugg och medans Maddie sover.



Cheers

Uptown

Idag efter en lite jobbigare arbetsdag rymde jag till mina vänner! Eftersom mitt bakhjul knappt hade luft kvar så kom fina Jennica och hämtade upp mig och så körde vi till uptown minneapolis och satte oss på en takresturang med Emelie och Oskar, så mys! Vi gick efter de en promenad med en kaffe i hand som Oskar så snällt betala för mig. (inte att glömma att han hade köpt en mockinjay pin åt mig, jag dog) Efter de åkte vi hem till Max, och sen Brett för att senare skjussa honom till en av barerna. Sedan åkte jag och Jennica hem, var en mysig kväll.. en sådan där man behöver, hihi. 













Cheers

Mer bilder från föräldrarnas vistelse

















Cheers


Mysdag med Maddie

Idag har Maddie vart i skolan, jag tog en springtur och hämtade upp henne efter det. Solen skiner och vi tog lunch ute på verandan. MYS! Kollade gårdagens New Girl avsnitt nyss, öppnat upp mina nya bare minerals smink saker, ler och är glad. Fin dag. (kanske för att jag sov över 10 timmar inatt, woops)



Maddie lånade min keps!


Love you


WOops!


Cheers

Föräldrarna del 2

Sen åkte vi ju alltså till NEW YORK CITY! Wow de är coolt där, men jag kanske gillar Chicago snäppet bättre... inte bestämt mig ännu. Men vi gjorde allt de man ska göra, frihetsgudinnan, time square, ground zero, shopping etc. Åt middag med vänner till familjen som var där en kväll och gick på ett STORT båtmuseum och såg den stora krigsbåten som ligger där som användes i the cold war.. och deras ubåt. Coolt även för mig och mamma! :)



















Cheers



Föräldrarna del 1

Så nu är jag hemma från New york efter lite härlig kvalitestid med mamma och pappa, men resan började ju med att de kom hit! När de var här så shoppade vi massa, fika, såg mamma mia, en twinsgame(baseball) och shoppade lite mer, hade BBQ med CC's värd och riktiga familj mf. Ja vi hade de riktigt mysigt!!







RSS 2.0