Halloween part 1

Första helgen i Minnesota var Halloween helgen, imorn kommer barnen gå på trick or treet, men i lördags var de collage fest och idag var de carving pumkins! Collage festen var galen, fester i alla hus runt campus! Jellyshots och röda muggar, you name it! Alla kostymer var ascoola och vi såg ghostbuster bilen glida runt! Jag var Alice i underlandet! Lägger ut bild på mig sen, haha.

Mer bilder från första dagarna, collage fest och pumpfix;

   
 

  

   

Hoppas ni alla har de bra i Sverige! Jag har de jättebra!!
PUSSAR!

Back from the dead!

Nu är jag här i Minnesota och trivs SÅ bra än så länge! NYC var fantastiskt och resan till MN gick jättefint! Dom första dagarna här har vart riktigt busy och så roliga! Barnen är så fina och jag och Emelie (den nuvarande Au pairen) kommer bra överens! Föräldrarna är så fina också! Jag kommer nog verkligen gilla det här!

Här kommer bilder i en strömm från Au pair skolan; skolan;(klicka för att göra större!)






Cheers!

NYC

Idag hade vi lektioner pa morgonen och sen kom bussarna! Bussarna som tog oss in till staden, staden #1! Kommer aldrig glomma denna dag nar man borjade se skyskraporna i fjarran och nar vi vi kor in i staden i tunneln och busschafforen satter pa, pa hogsta volym: NEEEEW YOOORK, the street will make you feel brand new, the lights will inspire you! CHILLS!!!!!! Vi tog farjan och sag frihetsgudinnan och new york skyline och brooklyn brigde, time square, ground zero etc etc. Mkt fram bussen bara men sa coolt! Guiden tog med oss till ett litet fik i en liten grand dar de fanns jattegod cheesecake! AMAZING! Touren avslutades med Rockefellar center men en halvtaskig utskikt eftersom de regnade ganska rejalt... men de gjorde inget! (vi hade inget paraply fran borjan, men haha.) Efter detta hade vi fritid och vi gick till time square och fotade lite i regner och gick ner pa brodway!!!!!!!!! AMAZING!!! Sag massa wicked thingies, died! Vi gick sen in pa det storsta victoria secret i america!! Emelie shoppade 5 trosor for 26 dollar!!!! Alskar America!


Imorgon ska jag till Minnesota!! SA NERVOS NU!!!
Cheers!!!

ps: da kommer bilder antagligen ocksa!

Funny day

Idag har det vart roligt men jobbigt, vart ganska trott idag! Jetlag yes! Vaknade 4 pa morgonen men lyckades somna om lite iaf. Idag har vi haft lektioner hela dagen, sen haft en international sing along dar alla fick sjunga en typisk svensk barnlat! Vi sjong sma grodorna och bjornen sover, hihi. Sen hade vi en workshop med en polis som gick igenom grunlaggande sakerhet som att inte lagga ut for mkt info om sig sjalv eller om vardfamiljen, sjalvklara saker. Men ocksa saker som att inte lamna barnen ensamma NAGANSIN etc etc. Han var extremt rolig och jag skrattade sa jag grat!!! No lie! Nu har vi kryddat alla kalorier med en international picnic! Sa mkt knappt godis de finns i andra lander och dom flesta HATA mina djungelvral..... jag blev personligt forolampad... haha nejda. Men de va roligt att se folks miner och spotta ut de och saga: DO YOU REALLY EAT THIS IN SWEDEN?!??! Men da tankte jag: deras godis da? De ar kryddigt o starkt och sant, usch! Haha. Men det har vart extremt kul! Och imorn ar det NYC!! BEYOND EXCITED!!!


ps: finns en bild pa den episka algen pa facebook for ni som vill se, kan fortfarande inte fa in bilder pa bloggen!

Stupid Swedes

.... stupid swedes ar nagat jag och Emelie gatt runt o sagt hela dagen! haha.

Sa svart att lagga upp bilder nu, men ska gora det sen, lovar
! Men idag har vart rolig, massa lektioner och snart ska jag och nagra stycken ga och utforska Oakdale, dar skolan ligger. Finns typ ingenting har forutom ett stort campus! Fanns tydligen nan mataffar, men vi gar typ bara dit for att ga nanstans, haha. Benjamin och Josefin ar antligen har for deras flyg var forsenat! .

En jattasot tysk tjej fragade mig idag: I must ask, cuz' you speak so good english.. do they speak english in sweden?? HAHA, massa kramar till henne! Vi gorde ocksa lite pyssel idag, jag gjorde ett "asfin" svensk alg.. alltsa MOOSE! Har tagit bilder pa masterverket som ni far se sen nar jag kan lagga upp bilder!

Min hostfamilj har aven betalat for the NYC tour pa torsdag! Kan knappt fatta hur snalla dom ar!

Hoppas alla har de toppen i Sverige, har i Amerika ar allt bra!
PUSSAR!

I'm here!!

Nu far ni ett harligt inlagg med inga svenska aao, haha, see what I did there? Alla flyg och passkontroller gick bra, jobbigt att saga hejda till mamma pa flygplatsen med de kommer bli sa bra! Pa flyget till London satt jag brevid ett aldre par fran oklahoma och pratade med dem. Kvinnan tyckte jag var sa modig och jag fick berom for min engelsa! Plus i kanten for mig! Efter det var de STRESS pa flygplatsen for bytet till NYC! (sjalvklart behovde jag ta av mig skorna i all stress!!!) Hann gjorde jag iaf, och mottas av MASSA Au paier, mest tyskar! Men stressblind som jag var sa hittade jag ingen, men som tur kom Emelie fram och sa hej! Hon ar ocksa en svensk Au pair och vi har hangt ihop sedan dess! (Synd att man inte fick sitta brevid varandra) Flyget gick battre an forvantat med MASSA filmer och serier att valja bland! (Kunde nastan ha suttit en timma till for att hinna se allt!) Pa flygplatsen sen fick jag en jattetrevlig prick vid immigrationen som snacka massa med mig om allt mojligt! Om hur han skulle vilja ha en Au pair aven fast han inte har barn etc, Emelie sa att han florta med mig... men jag vet inte. HAHA! Vi fick vaskorna snabbt och blev motta av Cultural Care och satte oss i bussen och nu ar vi har! Nyduschad och med lite pizza i magen! Nu kanner man sig lite trott och skolan borjar ju tidigt imorn trots allt! Sitter nog har ett tag till sen blir de sangen! (ganska skarrigt ar det har, men kul, ah sa kul!!!)

Dagen före USA

Nu sitter jag här i köket medans mamma lager den sista middagen i Sverige på ett bra dag. Syster är brevid och pappa och Fredrik kommer strax också. Känslan i magen går inte att beskriva, jag har trots allt inte heller fattat att jag åker imorgon heller. Jag, Ida, åker till USA alldeles själv imorgon. Detta är stort att tänka på. Väskan är klarpackad, alla papper är i en mapp som sen ska ner i dataväskan.. lika så datorn jag skriver på. Imorgon kommer jag anlända till NYC för att gå på Cultural Cares Au pair skola, sen åker jag till Minnesota den 28onde. Är ni redo för detta? Jag vet att jag är det!


Hejdå-fika

Idag har jag haft hur mysigt som helst med lite familj! Vi har haft en hejdå-fika och bara myst! Fick fina presenter och god blåbärskaka! Här kommer lite bilder i en härlig blandning!




OCH, HÖR OCH HÄPNA..! MIN VÄSKA ÄR KLARPACKAD;



Cheers!

Bilder

Idag har jag hämtat ut mitt internationella körkort, herregud va ful bild jag fick. Varför blir man aldrig fin på sådana bilder? Det är ett mysterium alltså! Men måste ändå ta om mitt körkort när jag kommer till Minnesota, skaffa ett amerikansk körkort, de blir coolt. (då kanske jag aldrig nånsin behöver visa upp min bild på det internationella körkortet, hoppas!)

Här kommer dock lite finare bilder som jag och min syster tog för någon vecka sedan;




Cheers

Buffy vs Edward

Detta är SÅ bra gjort! HAHA!

 

Vad är en pizza med vänner?

Blev extremt bortskämd idag av mina vänner Lovisa och Kalle! Blev bjuden på lunch och fika, gud va snällt alltså! Köpte ett par leggins och en farsdagkopp till Pappa som han fick idag när vi hade middag med farmor och farfar, missar ju farsdag precis så kände att han kunde få den! :)

   

Cheers!

Hejdå'n

De är sorgligt när man tänker på att alla människor man träffar nu är för sista gången på väldigt länge, bara hejdå'n och vi ses snart. Idag ska jag på hejdå-lunch med Lovisa & Kalle med en touch av shopping! (Måste alla mina vänner heta Kalle & Lovisa?)  Sen efteråt ska jag till Pappa och fixa med middag för då är det hejdå-middag med farmor & farfar! Full fart!

  

Cheers!


Det här med packing...

Åh herregud, seperationsångest med mina kläder. Jag som tyckte jag hade rensat så bra innan... Måste nog ta bort lite mer... suck. Pratat med deras nuvarande Au pair idag och hon trodde jag kunde skippa vinterkappan i alla fall (de va 15-16 grader där) Blir att ta med min tunna som jag går med i 10 gradiga sverige nu och köpa där helt enkelt, likaså med innegympaskor. (Tar med mig mina uteskor endast)


Packing

Idag ska jag börja packa, just an FYI liksom.(For your information, översättning till mamma eller någon annan som inte fattade) Borde dessutom lägga in mer saker på min hårddisk, men jag orkar inte, haha. Trött på att inte göra någonting, man blir trött av de.

Här är mitt hår, utan ful utväxt;



Ny & fin i håret

Gud vad skönt det är att fixa håret! Färgat utväxten så nu ser jag ut som en människa när jag kommer till USA. Försöker få in allt nu den sista veckan så att jag är totalt redo! Ska börja packa lite mer imorgon också, skrivit en packlista! Lägger ut den sen när jag har packat klart så att jag kan tipsa andra Au pairer! Så nervös över att jag ska få övervikt pga att man måste packa ner en vinterkappa etc, jag ska ju till Minnesota där de är kallare vintrar än i sverige! Min värdmamma varna om 2 veckor i Januari som brukar vara så kallt som heliga 35 minus grader! Halleluja! Men som sagt, då får man hitta på massa mysiga innesaker under vintern, pyssla,baka och varmchoklad! Men de blir ju också definitivt pulka och sådant också, ser fram emot det faktiskt! Vintern var min absoluta favorit årstid som barn, nu är det höst men vinterlekar är något man fortfarande värdesätter.



Denna bild är från 2 vintrar sedan när jag träffade mina största idoler, Paramore! Denna bild är på mig och finaste gitarristen Taylor!

Några få dagar kvar nu

Flygbiljetten är fixad, gud så skönt! Har skrivit ut den och andra viktiga papper och lagt dem i ordning, gud va duktig man känner sig, haha. Ikväll ska jag och fixa utväxten så man ser lite fin ut till NYC och MN. Även vart och handlat middag till mig & mamma och lite lösgodis alá karamellkungen till värdfamiljen och den nuvarande Au pairen. Måste bara köpa nått annat typiskt svenskt godis till Au pair skolan där vi kommer ha en internationell godis picnic! Kanske blir att köpa nån marabou, djungelvrål eller nått sådant.

Jag har börjat kolla på en ny serie också, The walking dead, en zombie serie. Herregud vad typiskt mig! Den va jättebra, har sett 2 avsnitt och är redan fast, blir att kolla lite mer ikväll!

Jag börjar bli nervös nu!
Regn och rusk här som vanligt! Cheers.


It gets better

Spreading the word, I love you Deborah.


Godmorgon

Morgonen har spenderats med kaffe och några avsnitt av Buffy the vampire slayer, life made! Men nu ska jag snart kila iväg till mammas jobb och låna deras kopiator för att göra kopior på viktiga papper till resan, bra att ha reserver ifall jag skulle tappa bort mitt pass eller liknande i staterna... vilket inte skulle vara så kul, hehe. Skulle även in och kolla min flygbiljett idag igen för att jag tänkte skriva ut den, men nu var den borta från min sida, PANIK! Ringde Cultural Care och dom skulle kontakta huvudkontoret eller vilka de nu är som bokar biljetterna. Så knäppt, för dom kunde se den på min sida, men inte jag! Dom skulle ringa tillbaka i eftermiddag, men surt att de ska bli komplikationer nu när man ska åka om en vecka och vill skriva ut saker och ting! SUCK!

Ringde även sats idag och sa upp mitt gymkort, tråååk att det inte går att göras fört den 28 november när mitt medlemsskap går ut.. onödiga pengar hela tiden.. likaså mitt mobilabomemang. Men problem man inte kan lösa får man bara ta i tu med, ingen mening att stressa över saker man ändå inte kan göra något åt.

Hoppas biljetten löser sig snarast! Men nu tar jag promenaden till Mami då, ha de fint så länge!

Känsloflow

Under en lång tid nu har mina dagar vart på rutin, jobb hit ledig dit och sen samma visa igen. Men nu gör jag något helt annat, jag kommer förändra min vardag något drastiskt! Jag kommer vara modig! Flytta till ett helt nytt land, inte känna någon, bo med en familj jag egentligen inte känner, prata ett språk som inte är mitt modersmål, ta körkort i USA, plugga collage, träffa nya vänner. Mitt äventyr är nu! Nu finns de bara småsaker kvar att göra, inget stort för jag är typ klar med allt. Men kopiera papper, backup papper på viktiga papper, packa och ringa och bekräfta till flygbolaget. Men om en vecka, ligger jag hemma och är nervös o försöker sova, för att imorgon om en vecka, åker jag. Herregud! Älskar er alla fina familj och vänner, tack för att ni stöttar mig!

Min hejdåfest!

Min fest var extremt rolig, kanske lite för rolig, om ni förstår vad jag menar. Men en Halloweenfest i en stuga på landet låter väl hur bra som helst? Jajjemen, de var det iaf! Såklart att Ida ska ha en maskerad menar jag! Massa känslor! Roligt, party, ledsen, pepp, sorgligt. En massa! 

Idag hade jag också hejdåfika med min fina trio, väldigt sorgligt att inte se sina bästisar på ett år nu. Herregud! Men USA, snart bara en vecka kvar tills vi ses!

Ett litet urval från kvällen;
 





10 dagar kvar

Ikväll är det min hejdåfest, gud va kul vi ska ha! 10 dagar kvar tills jag åker!!

 

Igår kom min fina moster på besök, så vi satt och mös o pratade en massa! Jag hämtade Emelie, min syster, nyhemkommen från New York och kvällen fortsatte i den takten. Synd att min mamma hade jour och behövde åka in till jobbet och hjälpa till, men sånt händer! Nu är mamma och sin syster påväg till bromma blocks och ska shoppa loss. Jag sitter här och väntar på att tiden ska gå tills att jag ska möta upp lite friends i staden och åka och handla tills ikväll!Can't wait! Vill komma i min Zombiekostym NU! Haha.  MASSA bilder ska upp här efter denna maskerad, räkna med det!

Har inte så mycket mer att dela med mig av, hoppas era fredagar blir fina! TGIF, right?



Haha, början, Darren Criss, my love! <3

Halloweentema/avskedsfest/zombie

Jag älskar zombies, så en zombie ska jag vara på avkedsfesten! Börjat dona med min kostym tills på fredag! Allt som fattas är mina "byxor" och massa blod! Haha.




VYKORT

Idag fick jag ett sött vykort från min finaste vän Lovisa som pluggar i Gävle! Saknar dig mkt! Men vi ses på fredag och det gör mig jätteglad! Fredag kommer vara en bra dag, på fredag är det min hejdåfest!



Cheers!

Morgonpromenad

 
 
 
 

Sverige är bra fint ibland! OCH HÖST I ALLMÄNHET!


Temys <3





Extremt effektiv

Medans jag väntar på Lina inviger jag mina nya externa hårddisk! Nu blir de till att spara bilder,filmer och serier! WO!

Kaos i rummet!

Idag fick jag spunk och började riva ut hela garderoben och som resultat låg det mesta på golvet! Skulle ta en bild och visa, men de var lite pinsamt över hur mycket saker man har som man ALDRIG använder. Nu ligger de mesta i en svart sopsäck, fast är inte klar ännu, finns mkt plagg jag står o velar mellan... behålla eller ej? Har på mig av dom velplaggen just nu... känner in den ifall den är nått att ha, haha. Som tur kommer min finaste vän Lina och hjälper mig efter hennes jobb. Blir pjamasparty som förr i tiden, fast nu istället för att leka med gossedjur och bellewille blir de troligen prat och dricka te! Barndomsvänner <3.

Otålig som jag är har jag dessutom öppnat resväskan och börjat packa!!! Inget stort, bara några få träningskläder som jag tar med. (Måste ju ha med mig några) Dessutom lagt ner sovkläder i kabinväskan till NYC, jag måste ju sova i något mena jag... haha. Ja, som sagt, otålig som jag är har jag smått börja packa, si sådär 2 veckor innan avresa. haha, knäppo. Jag har även slängt ner massa saker i tvätten som ska tvättas som jag vill ha med mig, saker som alltså kommer vara off limits fram tills jag åker! (Man orkar ju inte tvätta flera gånger). De är mest basplagg, men men.

Bilden nedan visar mitt klädrack, jag har försök orginisera lite!! På vänster sida av de tomma galgerna är saker jag INTE ska ha med mig, och på höger sida saker jag funderar på att ta med mig. Haha, får se hur slutresultatet blir... tkr dock att de är för mkt kläder, men vill ha med mig dem!!!! Har köpt sånna där platspåsar man kan "suga ut luften ur" för att platta ihop kläder mer.... hoppas de hjälper och inte gör kläderna supertunga! Ska göra ett experiment med det sen, haha.



Ha de finast!


HIttade en dikt jag skrev till ENG C. Gillade den faktiskt.

She lives in the darkness,

bleeding more with every breath she takes.
Shear thought of thinking about thinking questions every step.
Even in the quietest room, riot of thoughts linger, people climbing walls.

It's like tasting colors, seeing sounds, a flow into the heart.
A no to it would be easy, a yes to hard. But if you weren't real, I would make you up.

Hands down, she welcomed the pain, she wanted to hurt.  
The loneliness was her own, in the end we're always selfish.



Show her the light.

 


En liten cheesy video

it's worth fighting for, yes så sant.
Detta är en liten video till mina finaste vänner, en väldigt simpel en, men ville göra något till er finingar. Jag är ju trots allt mamátroll!



Cheers!

Minnesota calling

Idag var det sista dagen på jobbet, idag skypade jag med min värdfamilj med mamma, idag har jag suttit och googlat bilder på Minneapolis, idag är jag taggad!





Sista dagen på jobbet var lång, kändes segt. Men alla var så söta mot mig! Fick ju cupcakes, presenter och ett fint arbetsintyg. Blev nästan lite tårögd när jag sa Hejdå! Kommer nog komma förbi en sista gång och säga ett riktigt hejdå till alla eftersom jag inte han säga de till alla.

När jag kom hem Skypade jag med Tara, min värdmamma, och alla fina barn. Fick se deras halloween-kostymer och dom ställde lite frågor till mig, så söta! Vi bestämde också att vi ska åka till Mall of America någon av de första dagarna och åka massa karuseller! GUD VA KUL! Älskar karuseller!


Imorn ska de bli till att fixa mitt internationella körkort!
Ha de fint!

En TO DO lista

Känns som alla gör en liten sånhär, men Cultural Care rekomendrar att man gör det, så here I go:

- Besöka New York (Alla sevärdigheter, Frihetsgudinnan, Central park)
- Se en Amerikansk fotbolls match
- Se en Baseball match
- Drive in bio
- Se en Paramore konsert
- Gå på collagefest med allt vad de innebär
- Gå på en lokalkonsert
- Shoppa loss på Mall of America (alla typiska affärer, Victoria secret ect)
- Läsa på Collage
- Besöka Califonien (LA, Hollywood skylten ect)
- Besöka Orlando, Florida och gå på Universal studios! (Harry Potter here I come)
- Gå på Glee live tour
- Gå på en eller två musikaler på brodway
- Besöka Chicago
- Spela musik med folk
- Bli jättebra vän med min värdfamilj och bli en bra förebild till mina värdbarn


Denna lista kommer antagligen fyllas på och förändras, men detta är de jag kommer på nu som jag absolut mest vill göra och ser fram emot!


Biomys

Efter en stressig dag på jobbet mötte jag upp min vän Lovisa och gick på bio! Vi såg en JÄTTE JÄTTE JÄTTEBRA film som heter Jane Eyre. Har ni läst boken? De hade vi! Så de var extra kul! Tycker sånna här gamla filmer är så mysiga med allt sceneri ect! Jag menar, landskapen, husen och kläderna! SÅ EXTREMT FINT!

                  

Nu är jag hemma och myser i en lägenhet som är upplyst med massa levande ljus och mys med mamma och pappa. (mkt sånt just nu) Vi har även en sån kallad "fejk öppenspis". Väligt mysig och det ger faktiskt lite värme nu i höstmörktet! Hemskt mycket MYS detta inlägg. Haha, är väl på ett sådant humör idag! Längtar dessutom tills på fredag när det är dags för min avskedsfest, åååh halloween tema! 

   


Dags för fredagsmys

Fredagsmys med mamma innebär: idol, 70% choklad och en liten drink, wow! Tar de chill och laddar för min sista jobbhelg på apoteket, på ett år, någonsin?! Herregud vad sjukt! På söndag är det min sista dag, det närmar sig snabbt nu! Kan inte riktigt förklara vad mina känslor är just nu, de är så mkt roligt som jag känner! Men känner också hur det är som ett långsamt farväl med alla människor i sin omgiving. Men jag vet att allt som är äkta finns kvar för mig när jag kommer hem. Älskar er mina fina vänner och familj! Men nu är det dags för mitt äventyr!

Stressar ihjäl mig också över min packning och alla regler över bagage ect, de är så jobbigt att flyga inrikes!!!! Freakin' fudge! Tror min väska ska funka iaf, hoppas hoppas! Men är rädd för övervikt ect ect! ojoj. Kommer vara så skönt att vara framme hos min mysiga värdfamilj och när allt med alla förberedelser är klart! Tror verkligen jag kommer trivas så himla extremt med dem och Minneapolis, Minnesota!

Blir ett kort inlägg idag, avundas min syster som är påväg till NYC i skrivande stund. Hon är där, där jag ska åka och vara på Au pair skola den 24 Oktober, helt sjukt!

Ha det fint kära läsare!


Shopping

Åh de är så jobbigt när det är så mkt man vill köpa fast man verkligen inte har några pengar!!!!! Har handlat lite Halloween saker idag med Lovisa och Kalle i staden Stockholm men that's it! Fixat lite med presenter till min värdfamilj, är så gott som klar nu, till och med slagit in några stycken! YAY! Var med mamma idag också och handlade en 2 resväskor, en lite större och en mindre kabinväska. Hoppas allt stämmer med strl ect, tkr min väska är lite liten.... men de får funka.. ska försöka o packa extremt lite. Emelie, den nuvarande Au pairen har lovat att gå och shoppa med mig när jag kommer! (hoppas jag har lite pengar då, smile)


Om ni inte fattade de, så kan ni klicka för större bild. :)
 


SNART ÄR JAG DÄR, I MINNESOTA, I ETT ÅR!! HERREGUD!!!!!

MINNESOTA IS GETTING CLOSER!

Fick mitt visum idag, det var visumet som låg och väntade på posten! Efter en kort morgonpromenad gick jag och hämtade ut mitt lilla paket, såg min fula visumbild och kände mig allmänt glad! Ringde Cultural Care och meddelade att jag hade fått det, vi kollade att allt stämnde på det och sen bockade hon av mig att jag var klar med allt. KLAR MED ALLT! Kan ni fatta? Fast jag har motormännen grejen kvar trots allt, och CC sa att man kunde gå förbi dit, de ligger bara på fridhemsplan så de känns smidigast. Annars måste man göra massa grejer för att ha 2 människor som ska förstärka sin ansökan, att man kan köra bil o har körkort typ. Om man bara går dit kan man ju fixa de på en gång o visa upp köriset bara!




Idag ska jag fixa och dona med lite papper och present grejer och sen fotas med syrran som jag skrev tidigare. (Måste hitta något att ha på sig, omg!) Men först!!!!! Avsnitten av Glee som kom ut mitt i natten när jag låg och sussade!

Hade fint!


Jag är inte död, lovar!

Haft några härliga dagar hemma hos min pappa (utan dator) men är hos mamma nu igen och obviously vid datorn igen, haha. Haft ett förberedande möte med Cultural Care via internet ikväll, jättegivande där man pratade om alla olika situationer vi kan hamna i och vilka man kan vända sig till ect ect. För att förkorta, nödvändiga saker mentalt och andra praktiska saker också!

Tror mitt visum ligger på posten också! Fick en sån där lapp i posten idag att jag har ett paket att hämta ut blah blah! Ska hämta o kika first thing imorgon! Hoppas det är det, då känns så så nära! + att jag fått mina flygbiljetter också som jag skrev, wie! Ska också fixa mitt internationella körkorts grej, ska ta reda på mer info imorn om man måste boka tid för att ta sig en tripp till deras kontor eller om man bara kan strosa in. (?!)


Bilder från hemma i Jakan, klicka för större version.
 
 

Imorn kväll ska jag och min syster ta lite bilder hos en fotograf, inget fancy, men roligt! Pappa ville ha dem att sätta upp, gulligt!

Hade!


FLYGBILJETT!

Idag såg jag att en liten flygbiljett fanns på min hemsida på Cultural care! Hemskt spännande! Åker med british airways och mellanlandar i London och väntar en timma, sen flyger vidare till NYC! AAAH!

Jobbar nu plus att är hos min käre far denna helg, därav mindre uppdateringar än vanligt (ingen dator där), men kommer skriva mer om min flygbiljett ect nästa vecka eller när jag får tid och en dator!

Ha de fint!

RSS 2.0