Tankar om året som gått & framtiden

Hejsan folket, imorn är de nyår. Detta år har verkligen gått fort... de känns som alla år gör de nu för tiden. Jag glömmer dock alltid hur mycket jag gjort och hunnit med.. Först när jag började tänka så trodde jag att jag inte gjort så mycket.. men sen kom jag på allt! Ibland måste jag stanna upp och faktiskt titta tillbaka och njuta. 

Jag har ju faktiskt börjat jobba på HSB och Cultural Care och träffade så himla många underbara människor som jag tror kan ha blivit vänner för livet. Jag hade en superfin vinter där jag och the blondes hade lite reunion + massor av annat skojj. Våren gav hopp om nya äventyr då jag kom in på Tech Music School efter mycket arbete och fix. Sommaren var helt asgrym med massa konserter, bla Paramore, Kesha och F.U.N. Tog även en tripp med syrran till Chicago för att avsluta med en härlig vecka i underbara Minnesota. Där lämnade syrran mig och jag drog vidare till Vegas och sedan tillbaka för kvalités tid i kära MN. Här omkring fick jag veta att man ska bli moster och nu föder hon vilken dag som helst. Åkte sedan hem och firade midsommar på landet och sommaren fortsatte vara härlig och solig. (inte blev jag brun för de. orkar inte sola). Till hösten flyttade jag till London och började skolan igen efter 3 år och massa rolig har skett på bara c 4 månader. Och resten kan bara framtiden visa, så bring on 2014! 

Nyårslöften? Fortsätta hitta mig själv, min stil och vad jag vill med min utbildning. Bli mer tuff och ta för sig ännu mer, kan inte vara en mes i denna branch. Kanske blir att bara dricka 2 lattes i veckan... vi får se. Måste dra ner på köpkaffen och koffinberoendet, inte bra. Bara köpa kläder jag verkligen vill ha... inget köpande för köpandets skull (är student förbövelen). 

Nu blickar vi frammåt!

 Cheers

God jul

Godmorgon och hoppas alla haft en underbar jul!! Själv firade vi på amerikanskt vis, och då menar jag att vi firade igår.... Haha! Blev supermysigt med god mat, släkt, fina paket och sällskapsspel! 
 
Skriver just nu från den fina !paden jag fick, helt otroligt och har fipplat med den hela morgonen för att på häng på den! 
 
Idag ska jag och mamma åka o shoppa lite för att jag sedan ska möta upp min vän Kalle och hand familj för att kolla på den nya Hobbit filmen!!! Så excited!! 
 
God jul alla igen!!
  
   

Cheers

I'm feeling 22

Hejsan alla, idag är det min födelsedag, jag är nu 22 år! 22 år av liv, häftigt!
Skönt att vara hemma nu på jullovet och har haft en fin dag med fina presenter och massa familjemys. Hade scones frukost hos syrran, lite shopping och sen middag och massa gott med farmor och farfar resten av familjen. Det är så roligt att alla i min släkt envisas med att fylla år i December. Tidigare i månaden fyllde dets år, igår fylldes de, idag fylldes de och min syster baby kommer nog vilken dag som helst. December kommer va så fattigt framöver!

Annars så väntar vi bara på baby Schnappi! Min syster är så höggravid nu och så vacker och duktig... MEN vi längtar efter dig lilla älskling, dags att komma till världen nu. Kan inte vänta på att få lära känna dig!

Har också jobbat hela veckan på gamla goa HSB, kommer jobba hela lovet. Det är roligt att träffa alla jobbarkompisar och att ha något att göra på dagarna. Imorn ska jag träffa gamla goa vänner som alla är hemma över jul! Ska bara mysa och catcha up, inspektera Mattes nya lägenhet och äta pizza tror jag.  (hoppas jag, svensk pizza asso <3)

 
 
JO, och rolig nyhet! Jag kommer ha en intervju för en praktikplats när jag kommer tillbaka till London. Hoppas intervjun går bra. De letar efter någon som kan jobba hos dem 2-3 dagar i veckan och eftersom jag endast kan ungefär 2 halvdagar så får vi se om dom vill ha mig. Han ville fortfarande att jag skulle komma på intervju så det är ett gott tecken i alla fall! Så håll tummarna! 

We're happy, free, confused and lonley at the same time. I don't know about you, but I'm feeling 22.


God jul om vi inte hörs innan. ;) 

Cheers

Året är nästan slut; nyårslista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag började studera Music Business i London (Flyttade hit för tusan ju!). Jobbat på HSB, vart rekryteringsledare för Cultural Care, besökt Las Vegas etc.

 

Har du några nyårslöften?
- Vara snäll mot mig själv! Inte stressa, göra det man mår bra av, träna, skratta och annat sånt bra! Se frammåt och inte må dåligt över att sätta mig själv först.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Nej inte ännu, men min syster väntar barn till slutet av året!
 
Vilka länder besökte du?
- USA (Chicago, Minneapolis, Las Vegas), England (London).

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Oroat mig för framtiden och levt mer i nuet. 

Bästa minnet från 2013?
- Att få åka tillbaka till USA och träffa alla finisar där.

 

Bästa köpet?
- Min Mac Book Pro och mina Hunter stövlar (behövs i London, hihi).

Vad spenderade du mest pengar på?
Att flytta till London och allt vad de innebar.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- När jag fick nyheten att min syster var gravid. Innan jag fick veta att hon var de tror jag att jag sa till min mamma: Lika mycket som jag vill att Emelie ska bli gravid vill jag att ni ska skaffa hund... euhm.. haha OK! 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Någonstans mitt emellan tror jag. Har varit svårt att vänja sig att inte vara i USA, men haft de otroligt bra hemma och nu är jag på nya äventyr i London. Så de är dags att leva i nuet, jag är alltid orolig över framtiden men ska verkligen försöka ta vara på nuet. 

Favoritprogram på TV?
- The Walking Dead, Hart of Dixie och Nashville! 

 Är det något du sakna 2013 som du vill ha år 2014?
- Jag vet faktiskt inte, kanske något mer kreaktivt utlopp. Vill nog börja scrapbooka igen eller något sånt. 

 Vad ser du mest framemot med år 2014?
- Allt min utbildning har att ge!!! 

 


En vecka kvar

En vecka kvar, en vecka sen är jag hemma tills jul! Jul är verkligen min favorit högtid och längtar hem till julmust, lussebullar och att få baka ett pepparkakshus! Just nu spelas Peter Jöback högt i mina högtalare, han sjunger om att Komma hem igen till Jul, och de gör mig så glad! 

Känner mig extremt fattig också, för har precis betalat vår första hyra. Fy vad dyrt de är. När vi flyttade in så betalde vi 3 månader i förväg, så detta var första gången, och de sved! Inte så roligt inför jul och att åka hem att va så fattig. Men de tur att man har alla underbara människor där hemma! Saknar er. 

Nu denna vecka som kommer är de en vecka av prov. Så ska bara ta mig igenom denna, sen är jag glad. 

Saknar dom här:
Cheers!

A life that's good

"Two arms around me, heaven to ground me, and a family that always calls me home.
Four wheels to get there, enough love to share and a sweet sweet sweet song.
At the end of the day, lord I pray, I have a life that's good."
 

Jag kommer hem igen till jul

Hejsan alla. 
Snart kommer jag hem, så snabbt de gått, visst? Längtar hem och längtar tills jul! 

Nästa vecka är assesments week och jag har nyss submittat min event management essay och de känns helt ok. Vilket känns bra. Har plöjjt igenom årets julkalender och älskar den, kollat  lite serier och druckit kaffe. Vart en bra kväll. 

Medans jag kollade på Nashville serien så insåg jag att jag vill skriva om Country. Jag vill få Country stort i London och Sverige. De är de jag vill hålla på med. Jag har ju gått runt och tänk på vad jag skriva om i min "engelska" blogg som jag startat, och de är de, om Country Music. Så första inlägget där är skrivet, men oroa er inte, kommer skriva här också. Den nya bloggen behöver mycket jobb och jag behöver hjälp med den. Så den är verkligen under konstruktion, men check it out: http://ahlbom.blogg.se

Adventsfika hos Lina:


Lite av Westfields julpynt


7 sessions igen! 


Cheers
 

RSS 2.0