arms

Ännu en vecka att ta på sig, chillar denna söndag kväll med nytt Glee avsnitt och ny underbara Christina Perri i hörlurarna. Hennes låtar är bara för vackra! Såg henne i sommras när hon var på turné med Jason Mraz! :)

I hope that you see right through my walls
I hope that you catch me 'cause I'm already falling
I'll never let a love get so close
You put your arms around me and I'm home

The world is coming down on me and I can't find a reason to be loved
I never wanna leave you but I can't make you bleed if I'm alone

You put your arms around me
And I believe that it's easier for you to let me go...

Tränade idag efter jobbet, body pump! Träningsvärken kommer nog som ett brev på posten imorn. Får se om jag kan gå till jobbet imorn... kanske färdtjänst?? Mycket träning denna vecka, samma som förra, skönt att vara igång igen! :) 

Cheers


duett

So this happend!!!! haha dör. 2 av mina favvo artister!


Kaffe är min vän

Denna vecka har jag gått på energi jag inte trodde fanns. Kroppen har skrikit helg eftersom jag jobbade hela helgen, höll till och med på att stänga av larmet på morgonen i tron att de var lördag, Herrejisses! Men good things comes to the ones who works their asses off and never quit!


I måndags var jag hos en PT och ännu idag har jag sjuk träningsvärk!!!! Imorgon blir det Zumba och på lördag blire Sh-BAM! Massa dans så de blir grymt. Känns bra att ha kommit igång med träningen igen och jag känner mig inspirerad, Jag tror att jag behöver träna för att orka med mina crazy scheman helt enkelt. 

Just nu jobbar jag på mitt personligabrev till utbildningen jag vill söka och till hjälp har jag den otroligt duktiga Julie! Kännt henne nästan hela mitt liv, sjukt! Men snart kan jag äntligen skicka in ansökan (det öppnar den fjärde februari). Har även sökt funktionärsjob till  Peace and Love i sommar. Vill få all erfarenhet som möjligt inom event! Ingen baktanke alls heller nu när Paramore ska dit i sommar, ingen alls. När vi ändå pratar om Paramore, de släppte nyss sin nya singel och albumet kommer snart. Jag är bara FÖR excited. 

Hoppas ni alla mår fin fint! /Ida

Hard work takes you places.

VIlken helg gott folk, haft mina två första möten som rekryteringsledare hos Cultural Care Au pair!  Både i Uppsala och Västerås! Så roligt att träffa så många nya blivande Au pairer och även ex Au pairer som hjälpte mig massor! Kan se framför mig att dessa människor kommer att bli bra vänner också. Älskar allt som Au pair livet gett mig, alla möjligheter och vänner! 



Men på senate tiden då.. jag har varit sjuk och det har vart kallt ute. Så läst ut min bok och glott på en massor av Supernatural, helt fast. Min baby Dean. <3 Blir så irriterad på hans brosa Sam, kan han någonsin bara vara OK? Alltid trubbel, get a grip Sammy. (tur att du är snygg).  Haha, nog om det. Har även fått mitt referensbrev från min värdmamma eftersom jag ska söka skolor till Hösten. Det värmde mitt hjärta så. Nu efter att jobbat hela helgen så blir de jobb imorn! Hard work, work!! Imorn blir det första PT-passet också. Hade tagit fel på tiden förr, så nu kör vi! 



Cheers








Hatar att packa

Jag älskar Jenna Marbles, och jag hatar att packa. Jag, over pack, som de säger. Detta kändes ganska spot on, haha. (ja jag är hemma och är sjuk.. och är uttråkad.)



Cheers

Citat

Tyckte detta citat var awesome, rätt! Man väljer helt enkelt, även när de är lite svårt!:)

"If you wanna fly, you gotta give up the shit that weighs you down." - Toni Morrison


High on supernatural

Haha just because I love these guys!!!!!


Sjuk

Jag försökte, I really did, att klara av dagen på jobbet. Men efter jag blivit klar med posten och efter att ha nyst 7 gånger på rad gav jag upp. Klädde på mig, sjukanmälde mig, brottades hem i snön och fixade ihop en urgod smoothie. Ska glo på Supernatural nu, håller på att dö efter varje avsnitt.. är på season 5 och vill bara säga det att JAG VISSTE DE! Tyckte aldrig om Ruby... aa... vet inte om de finns några som kollar på serien här, men iaf. :) Ska läsa och försöka jobba lite också, men först, dricka smoothie och mysa i Minnesota tröja och Hollister mjukisbyxor!

 
Cheers

Monday, is it Really that bad?

Sitter påväg tillbaka efter en välbehövd massage, dööör så skönt de var!:D Lite jobb nu, sen iväg till min PT! Asso nu kör vi!!! Synd att jag såklart blivit förkyld!:(

Mer sen!!
Cheers.


I live for the weekend

Denna helg var sjukt välbehövd, skön skön skön! Testade fondue första gången, gött gött! Umgåtts med familjen, umgåtts med vänner, shoppat och fått fina ord från familj från Minnesota. 

Idag sov jag ut, läste, kollade på film och nu jobbat hela eftermiddagen. Taggar inför mina första möten jag ska hålla i helgen! :)  Känner mig lite halvförkyld, så gått runt i min Victoria Secret outfit hela dagen och bara myst. Mamma lagar supergod mat och livet är fint. :) 


Ska skypa med min värdfamilj snart också, ska bli toppen. Speciellt då när man hört ord som: Maddie misses you a lot, She's always talking about you. Eller: Missing you, sometimes I just wish I could stop over and have a cup of coffe with you. Special times. Åh saknar dem massor, tonvis! 



Cheers

buzy woman

Hallåj allesammans, ska försöka slänga in en snabb uppdatering!

Denna vecka har vart ganska stressig med nytt jobb, gammalt jobb och träning. Alltså någonting planerat varje dag efter jobbet.. ibland inte bara en sak planerad utan oftast två. Men så är det nog alltid i början av något nytt och just nu, även fast de är mkt att ta in, så mår jag bra av att ha många bollar i luften. Får mig att känna mig extra amerikansk/svensk, håller tankar upptagna och påminner mig om min värdmamma som klarar av två jobb, barn och aktiviter..  kan fan jag också! :D

Helgen känns sjukt välkommen även fast det fortfarande kommer bli busy. Kommer få fixa naglarna, umgås med familj och ha myskväll med bästa frugan. Sen då också jobba och träna också, man kan ju inte bara slappa, hehe. 

Hunnit börja läsa en ny bok. Måste ju se vad allt snack är om. #bokmal

Har försovit mig nästan till jobbet varje morgon denna veckan, så detta har vart mig när jag plöjer mig genom alla människor på tunnelbanorna. ;)


Och vad är vi utan härliga visdomsord?  Power up!


Hoppas ni alla har de bra och att någon kanske känner sig extra taggad på att åka som Au pair efter att ha läst min blogg.


Cheers

Prince charming you weren't

Oh lord gott folk, vilken dag!!  Upp tidigt måndagmorgon iväg till jobbet (i mina nya boots iof, kände mig mäkta snygg) med hela veckan framför sig, blivit van med ledighet. På lunchen gick vi prommis och efter jobbet åkte jag , syrran och Fredrik och träna på SATS ala Body Pump. FETT JOBBIGT! Mina armar skakade som bara den i slutet av passet, har ju så löjligt svaga armar. Men nu är vi igång! 

Efter träningspasset gick jag hem från gymmet, satte på datorn, koppla upp telefonen och började ringa Au pairer . :) Var sjukt kul men hann inte alla samtal, får fortsätta imorn (satta limit att inte ringa efter 21.00, känns bäst så för alla. ;) )Fick slänga i mig en snabb yogurt (inte bra), men de får bli bättre kost sen. 

Imorn ska jag sitta med och kolla på hur sthlmskontoret har sina möten, så ifall ni ska dit så ses vi kanske där. :)
Jajusste, skickade brev till mitt äldsta värdbarn idag, lovade henne att vi skulle bli brevvänner, så I'm honoring that comitment. :) Mys!

Fin bild på mig och Sam, så charmiga. Nejmen man busar ju en del som Au pair. ;)

Nä nu ska jag läsa, lyssna på country och somna nu (kanske glo på ett supernatural avsnitt :O). Godnatt!!!
Cheers 

En helg med the blondes

Hejsan, ni ska bara veta vilken härlig helg jag haft. På fredagen åkte jag dirr efter jobbet till Linköping där en underbar CC mötte upp mig. Blev impad på hennes körning (växelspak) och bjöds på middag av hennes familj. Vi bara mös!! Sen några timmar senare åkte vi för att hämta upp Jennica!! Jag tror vi alla var nära till tårar när vi stod där och bara kramades på stationen. Man kan ju lungt säga att vi pratade in på småtimmarna. 

Nästa dag åkte vi in till stan och shoppade en massa (ja vi är ju vana att shoppa tillsammans på Mall of America så shopping blev de), fikade och handlade mat och dricka för att sedan åka hem och göra en mumsig måltid. Efter maten kom några av CC's kompisar och vi förade tillsammans, åkte sen till en annan av hennes kompisar och sen ut på krogen. Skitrolig kväll!!! Massa dans och härliga människor.  Tror vi kom i säng klockan 5 på morgonen, haha, 


Dagen efter var de deg och film och en tråkig resa hem till Stockholm. Men denna vecka bjuder på nya utmaningar. Spännande!

Cheers

 
 
 
 

Live the life you love

Känner mig så vågad att jag byter kategori till enbart: VARDAG nu.  Känns som jag kommer behöva rensa inom inom mina kategorier snart. Hade vart toppen om jag kunde göra en STOR au pair mapp men massa små kategorier i den.. men vet inte hur man gör de.. men får se om de går. Vill detta eftersom livet i Sverige är ju faktiskt inte BARA en vardag.. finns ju mkt annat skojj här med! Så vill göra nta kategorier här med men blir så FULLT om jag gör de.. så får se. Men nog om de.

Idag har jag vart heldag på Cultural Care kontoret för utbildning. Supertrevligt folk och allt kändes jättebra. Massor att ta in dock och jag längtar tills nybörjarstressen lägger sig så jag enbart kan fokusera på att ge de blivande Au pairerna de bästa möjliga av min tid. Mycket tekniskt som ska komma överens nu i början så får hoppas att alla små buggar löser sig tills imorn.

Efter utbildningen åkte jag och fixade SATSKORT! mhhhmm... så med 2 jobb och massor att göra inför sökning av skolor ska jag även träna hade jag tänkt. Bra va? Men mitt nyårslöfte är att jobba hårt på alla möjliga sett.. så nu kör vi. Jag är ju ung och energin ska ju räcka och bli över? 


Cheers

Morgonpigg

Nu så här tidigt på morgonen känner jag mig faktiskt ganska pigg, tjoho!! Dags för utbildning!




Cheers!

Back to normal

Nu när Sverige blivit min vardag och allt som var mitt USA liv känns mer avlägset, nu när ledigheten är slut och de är skitväder.. så passar det jävligt bra att åka ner till Linköping på fredag för att träffa THE BLONDE SWEDES!!! Jag ska äntligen få träffa Jennica och CC, å gud vad jag längtar! Att vara Au pair ger dig verkligen vänner för livet.

<3


Jag antar att en recap är nödvändig? Well, Nyår var jättemys. Lungnaste nyåret på läääänge dock, men får festa mer med the blondes i helgen, haha. Nyårsdagen spenderades med Emelie och Fredrik framför TVn med massa film och godis och ja... vi beställde pizza som alla andra. Vegetarisk med skinka, mums! 

Ikväll ska jag hem till pappa och börja städa ut mitt rum där eftersom han sålt sin lägenhet och snart ska min mor och far flytta ihop igen, spännande. Förhoppningsvis så har jag också en egen lägenhet snart, ännu mer spännande! Ska också förbereda för mitt utbildning på Cultural Care som sker imorn, då ska jag bli en redig rekryteringsledare för Uppsala/Västerås! Så superkul att få inspirera blivande Au pairer till att ta steget till de bästa året i deras liv hittills! 

Hoppas ni alla har de super och glöm inte att om ni har några Au pair relaterade frågor (elr frågor överhuvudtaget) så finns jag alltid här och villig att svara på dem! 

Cheers

RSS 2.0