Egg hunting

Idag känner jag mig extra fin med ny kjol och hår. Brudarna och jag ska till Mall of America, de är grått och trist så varför inte åka dit för en proteinshake, shopping, glass och mat! Jennica har en kompis från Chicago över här också och alla måste ju se MOA när man väl är i Minnesota. Jag måste köpa lite nya scrapbooking stuff. Imorse väckte Maddie mig och praktiskt taget drog mig ur sängen! Hon ville att jag skulle följa med till parken där de skulle ha en egg hunting grej. (påsk nästa vecka förstår ni) Och jag kunde helt klart inte motstå en leende Maddie med kaninöron på. Jake skulle försöka vinna ett pris till mig, men dom var slut när han kom fram. Så han sa att han skulle ta de nästa år och skicka hem till mig i Svea! Vilket liten sötnos han var då också, nämde jag att jag fick en kaka av honom igår också? Livet leker gott folk!



Cheers


Hår

Nu är jag riktigt glad, mitt orange/röd/blonda hår är borta, en frisör räddade det!! Nu har jag en fin blond färg och jag är jätteglad! Tänk vad lite hår och handmassage kan göra dig så glad!



Cheers

Choklad är bra

Igår hade jag är liten dålig dag med magont och bara opepp på jobb, men sånna dagar har ju alla. Så när dagen var slut blev jag på bättre humör genom skype och sen hem till CC för att titta på en av mina favoritfilmer: Sweet home Alabama. hihi. Tur att CC var med mig hela dagen, hade ju inte orkar annars!

Idag är jag ledig och de är så skönt, sitter och kollar på en tvserie och ska sen åka och färga håret, så nice! Slappardag! Hoppas ni alla har det fint!




Cheers

Man kan ju bara le

God morgon, god eftermiddag eller nått. Imorse var det en ovanligt bra morgon här hemma, vi alla var klara 20 minuter tidigare än vad vi behövde åka... vilket är väldigt ovanligt... samt glada barn. Fin fint! Efter att ha skjussat Maddie till skolan åkte jag och mötte upp CC på vårt favorit frukost ställe där man äter en riktigt amerikansk frukost, Perkins i våra hjärtan. Efter en fin frulle och efter att beställt frisörstid tills på fredag var de dags att hämta upp Maddie igen och de var en trött tjej från skolan man hämtade upp. Direkt när vi kom hem börja hon gråta och ville gå och sova... och ja varför inte? Nu tror jag hon somnat och då chillar vi väl framför datorn då när de endå är för dåligt väder för att sitta ute på altanen, suck. Ikväll blire promenad med the blondes, ingen mer speciellt än så.. vi alla måste spara pengar nu, hihi. Hoppas ni har det bra!

CC hade lite fler LA bilder som kan få läggas upp här, roligt ju:







Cheers

The arena is ours

Idag har vi haft ännu en rolig dag i landet långt borta. Med Musikkollektivets nya skiva högt i hörlurarna har denna dag varit en av de bästa på länge! Började dagen med att jobba, sen kolla på säsongsfinalen av The walking dead (omg ni fattar ju om ni ser den serien). Efter det skulle jag gått på promenad med CC, men det spöregna så vi rymde till köpcentrumet istället, hihi. Blev med tshirt och finkjol, hihi, vad ska man annars göra med pengarna menar jag? Blev lunch på panera bread (gå dit om ni är i USA) och sen kaffe hos mig med fint sällskap av CC såklart. Detta följdes av en lång skypedate med fina Mamma och Pappa (mest mamma), var ett riktigt energisamtal! Följdes av skypedate med Carl. Och de roliga är inte slut där, mina fina blondes kom hit och vi körde och till vårt favoritställe på måndagar, PINZ för lasertag. Vill inte skryta *host* men jag vann ju hela spelet 2 gånger i rad. haha.  

En rolig bild som någon av Jennicas kompisar gjorde, haha.


Imorn är det nått nytt på schemat, Maddies simning ska börja, så de bär av till poolen med lilltjejen! Hon älskar ju verkligen att bada och plaska! 


Cheers


Grattis Farfar!

Eftersom jag vet att min kära Farfar läser min blogg skickar jag in en gratulation till honom här! Hoppas din födelsedag var bra, saknar dig!!

Kramar!!!!

Chicago video, St Patricks day


Chicago

Och ett inlägg om underbara Chicago måste ju komma! Vi åkte megabus som tog 8 timmar till Chicago, vi kom dit alltså 6,20 AM. Vi åt frukost på Mc dondals och norpa åt oss ett handikappbås på toaletten för att fräscha upp oss i. Där kom grönt smink på och massa klövrar blev målade i våra ansikten, helt enkelt redo för St patricks day då. Vi gick då vidare och mötte upp Emelie, en tjej jag träffade på Au pair skolan i NY och hon visade oss runt och vi såg den gröna floden!! Slajmgrön asso.







Efter det träffade vi Olivia, en tjej vi träffade på weekendklassen i LA och lämnade vårt bagage hemma hos henne och hennes coola lägenhet! Dörrvakt och grejer vettni. Där skulle vi alltså sova för natten, underbart att vara så nära downtown! Efter små missöden som ett stängt millenuempark pga puckon som sprejat bönan (fick se bönan tidigt dagen där på istället) gick vi vidare till Olivias kompisars lägenhet och hängde där. Efter det kilade vi några blocks ner och sa hej till Gustav och hans vänner som satt på ett tak i chillade, och där hängde vi resten av kvällen nästan. Gustav fyllde år så vi kilade vidare med dem ut också. En helt fantastisk St patricks day var det iaf.






Cheers



San Francisco

Hej allesammans, nu är jag tillbaka!!!! Efter några awesome dagar i San Francisco! Vi gjorde alla turistsaker, cykla över golden gate bridge, muir woods, alcatraz, lombard streets etc etc. Och ja, jag sprang upp och ner för alla kullar! San francisco var en cool stad, men jag föredrar nog faktiskt Chicago nu när jag kan jämnföra dem dag för dag. De är väldigt speciellt att åka på semester med sin värdfamilj, för man vet aldrig när man ska förväntas jobba eller ej! Men det gick bra, hade bara hoppats att det kanske vart lite tydligare när de ville att jag skulle ta ett steg fram och ta på mig Au pair rollen. Under denna semester har jag dock mest kännt mig som deras storasyster, vilket är väldigt fint det också.









Cheers

Tillbaka för en kväll

Ikväll kom jag hem efter en UNDERBAR helg i Chicago, kunde inte haft en bättre St patricks day! Just nu är jag helt otroligt trött efter en 8 timmars bussresa hem till kära Minnesota igen. Nyss tagit en dusch och ska nu packa om väskorna, för imorn åker jag och min värdfamilj till SANFRANSICO! Jag klagar inte ett dugg på mitt liv nu ska ni veta, hihi. Mer om helgen kommer när jag kommer tillbaka från nästa semester, tyvärr får bloggen lida när man åker på sånna här äventyr. Men väntan kommer vara värd den när ni får se alla coola bilder och höra historierna.

Ha de så bra alla så länge!


Smakprov från bilderna, St patricks day!



Cheers

Förberedelser

Idag ska jag och Jennica förberedelseshoppa för CHICAGO som vi åker till ikväll,yay! Men nu på morgonen jobbade jag lite, läst och hängt med min värdsyster. Ska snart skypa med mamma förhoppningsvis på hennes födelsedag, så sitter här och väntar. Men jag är extremt taggad för chicago gott folk, ska bli en grön upplevelse, haha! Tack för brevet från farmor och farfar som kom ner i brevlådan igår. :) Önskar alla i familjen kunde komma och hälsa på en sväng!

Hatten gömmer min hemska utväxt, haha. Men vare inte CCs mamma som nämnt att det var inne igen? Cool.




Cheers

Mamma

Idag fyller min fina mamma år! (klockan är faktiskt över 12 i svea) Detta inlägg är till henne! Tack för att du är världens finaste mamma, älskar dig!  Saknar dig så mycket och snart är du här och hälsar på! (oj vad vi ska shoppa, hihi) JA MÅ HON LEVA, JA MÅ HON LEVA! <3



cheers

Boyce Avenue

Så igår var jag och tjejorna på Boyce Avenues konsert inne i Minneapolis, riktigt bra, men inte riktigt min grej kanske. Gillade mer när de körde coverserna.. haha. Men det var en rolig kväll, vart vi en går får vi ju massa frågor om vilka vi är, vart vi kommer ifrån etc etc. Swedes asso.





Idag har jag och Maddie vart och lekt på en lekplats, hon hitta en kompis och jag spela "basket" med den lilltjejens pappa, haha. Nu sover Maddie och jag chillar som vanligt. Ikväll blir de bara en lugn kväll också, ska troligen på promenad med CC och Jennica men sen måste jag packa! Vi tjejor ska till Chicago på fredag och fira St patricks day där, yay! Sen på måndagen åker jag och min värdfamilj till San fransico! CRAZY!

Cheers

Våren är helt klart här

Idag är det shorts-väder i Minnesota och jag inviger mina nya fina! Solen lyser, de är blå himmel och snart ska jag hämta Maddie från skolan. Maddies storasyster, min värdsyster vill att jag ska åka till henne där hon är barnvakt och ha picknick med dem.. men får se hur Maddie är efter skolan. Hur brukar ju oftast vilja ha sin nap 1½ timma efter skolan... då kanske de blir lite väl tajt att leka. Jag och lillskruttan kanske får ha egen picknick på altan här, låter ju helt ok mys det med. Men ute ska vi vara i alla fall, få lite färg på albinokroppen!



Cheers

Vår

Idag har jag och Maddie vart ute och lekt en massa i parken och trädgården. Blåste bubblor, åkte hennes leksaksbil, cykla etc etc. Vi hade väldigt kul och på morgonen var vi dessutom på biblioteket!  Himlans rolig dag!










Cheers

Äventyr

Idag har det regnat och jag har haft på mig min gröna regnjacka, heja! Folk frågade om jag laddade inför st patricks day, och de kan vi väl säga att jag gjorde, haha. Jag och CC skulle fixa våra hår, men stället vi ville gå till var stängt, bummer! Så de får bli nästa vecka typ, hoppas vi. Vi drog oss till maplewood mall och tog en kaffe, senare vidare till Target för att köpta shampo & balsam och andra nödvändigheter... och ett par rosa shorts.. men de lär ju behövas i sommar också. Vi var på Micheals också och köpte en massa scarpbooking saker, dags att beställa bilder och komma igång igen!



Cheers

Ikea, Moa, Cc

Idag har jag skypat med Lovisa och co medans jag väntade på CC, vi åkte vidare till Ikea och hade lunch! Ack så härligt de var, de hade till och med Semlor!!! IIKK, underbart! Efter de köpte vi lingonsylt etc på shoppen och drog vidare till Mall of America. Där handlade jag vita tygskor och massa hårspännen. Mysig dag. Vi åkte hem i solsken och åkte förbi matbutiken och köpte jordgubbar och hallon, satte oss på CC altan igen och mös. Söndags kvällen spenderades där och vi satte ihop en extremt bra spelningslista på spotify med svenska "klassiker" som Rullar fram - Fronda etc etc. Roligt hade vi  i alla fall. Denna lista kommer spelas i sommar, haha, amerikanarna kommer kolla lite roligt på oss tror vi. hihi.





Cheers

Känns som söndag, men det var lördag

Idag har jag sovit mest hela dagen, när jag väl kom upp ur sängen gick jag på en långpromenad! Det var nämlingen runt 20 grader varmt i Minnesota, helt underbart! När jag kom hem hjälpte jag min värdmamma att ta ner julbelysningen och hängde lite med värdfamiljen. Maddie älskar verkligen att vara utomhus! Efter en tidig middag åkte jag hem till CC och satt ute på hennes altan med henne och Jennica. Vi drack kaffe och snacka skit.



Sen behövde Jennica åka och jobba och jag och CC skypade lite med lite vänner och chillade. Stackarn fick migrän, men som tur gick den över snabbt så vi kunde åka och gå på bio. Vi såg This means war och fan va bra den var, satt och skratta non stop! Under filmens gång satt vi och snackade om hur vi kunde få hem huvudrollerna. Som tur var gillade vi varsin av skådespelarna, så vi behövde inte bråka om vem som fick vem, haha! Älskar detta realistiska tänkande! 

Nu har jag betalat telefonräkningen för min svenska mobil, alltid lika kul. Men nu är det dags att sova igen, ska nog försöka läsa lite dock. Läser at the moment boken: Clockwork angel. Den är väldigt bra! :)

Cheers

The hunger games

Ja jag har ju tjatat ett tag om att jag ska på ett The hunger games event, och igår klockan 10 började jag och min vän Oskar köa. Men de räckte inte för att på autograf signerings band, utan bara till frågestunden. Vi var extremt besvikna men de var fortfarande coolt att se dem live och hela grejen var ju en upplevelse i sig. Sitta ute i flera timmar i minusgrader och inte sova etc etc.. man chockade kroppen rejält! Lär ju vakna upp med en härlig förkylning på denna. haha. 














En video jag lyckades filma!!



Cheers

Onsdag

Hejsan, sitter här och dricker kaffe och väntar på att Maddies skola ska vara över så att jag kan åka och hämta lillskruttan. Blir en lugn dag eftersom jag är hyffsat trött... plus att de är en av de ovanligare dagarna då de regnar ute. Solen brukar ALLTID skina i Minnesota.. en anledning varför jag verkligen älskar det här! Ikväll ska jag åka till min vän Oskar och planera hur vi ska göra mellan torsdag/fredag natt... för vi ska träffa The hunger games castet som kommer till Mall of America! Då måste man va uppe aptidigt och köa för att få speciella wristbands! Haha let's do this! 



Cheers

En vanlig måndag

Idag efter att ha skickat barnen till skolan såg jag klart på säsong 1 av serien The secret circle och wow vad bra den är, och efter de åkte jag till mallet och köpte en liten present till min fina Mami som fyller år snart, åkte vidare och skickade iväg den till svearike också. Så snart är den hos dig mami, men inte öppna förens födelsedagen din! Till lunch gjorde jag alldeles egna pannkakor och nu sitter jag och läser People magazine, alá hunger games stuff. NICE! Tvättmaskinen är igång och jag ska snart få en skypeträff, ikväll blire laser tag igen, haha. Bra måndag helt enkelt!




Cheers

Härlig söndag

...hittills, så härlig morgon kanske jag ska säga? Men dagen ser ut att bli toppen med solsken och bra humör! Jobbar nu från ungefär 12-15 där jag ska skjussa barnen till soccer, sen blire THE BEATLES TRIBUTE CONCERT med CC! Fick veta igår att min värdmamma hade biljetter till de och hon fråga om jag ville gå, och of course ville jag de! Galet! Hoppas jobbet går bra, blir bara jag och de två äldre eftersom min värdmamma och Maddie ska på Tangled on ice, perfekt för Maddie som älskar Tangled. Tror alla i familjen sett den minst 20 gånger var med henne.hihi. 



Cheers

Unbroken

I'm gonna love you like I've never been broken
I'm gonna say it like it's never been spoken
I'm gonna give it like it's never been taken
I'm gonna fall like I don't need saving


Nu mår jag bättre men håller mig nog ändå hemma ikväll och lyssnar på musik och sånt, kanske ska kolla på mean girls igen. Bara för det är typ den bästa filmen, ever. Haha!



Cheers

Sick, no me gusta

Sov inget på hela natten typ, gick upp vi fem och de visade sig att jag var magsjuk. Wie va kul, men jag antar att de var oundvikligt eftersom jag torkat Maddies spya och alla här hemma har vart sjuka... I was just next! bleh! Så idag har jag gjort vad magsjuka människor gör, och efter ett långt tag o började må lite bättre. Tog jag en cola och satte på Harry Potter and the goblet of fire! Helt klart värt de, alltid mys att gå på date med Harry! 

såhär kände jag efter upptäckt att jag också, var sjuk.


Ikväll skulle vi ha haft tårtkalas hos CC, eftersom hon skrytit om sina tårtkunskaper, men eftersom även hennes värdbarn var hemma och spydde idag... så blir de nog inte av va... haha. Blir nog en lugn kväll för mig idag och hoppas på bättre tider imorn, min värdpappa sa att deras magsjuka var en sån där 24 timmars, så jag hoppas på de! Så allihopa, tyck synd om mig! Haha.

Cheers

Little reasons to smile

There's always something to smile about! Ska läsa min bok nu, godnatt på er! 









Cheers

China glaze

Jag är ett stort The hunger games fan, och idag på hot topic hittade jag nagellacken som ingår i deras merch! Jag freakade! Vad bättre finns de för en nagellacksÄLSKANDE tjej att hitta just dessa?! Dom heter Smoke and ashes och Agro. Fangirl mode on!





Cheers

Morgonstund

GODMORGON, och vilken härlig morgon också, ellerhur?! Efter att ha skjussat barnen till sin farmor har jag dagen ledig, så här sitter jag och lyssnar på min otroligt bra spelningslista jag fixat ihop och dricker kaffe. (som vanligt) Snart kommer CC och vi åker sedan vidare till Maplewood mall, jag måste köpa ny percing eftersom min kula försvann mystiskt på resan till LA, suck. Bra tjej den där CC som följer med på mina upptåg. Men den där kulan som var borta hittades på lika mystiskt på golvet här hemma nu, men lika bra att köpa ny, haha!

Sista dagen på min skrivarkurs idag också, yay! 



Cheers

RSS 2.0