Musik, sommar och London

Hejsan allesammans. Ber som vanligt om ursäkt för dålig bloggning. Men jag kan säga såhär, att när jag flyttar till London i September har jag ett nytt äventyr att skriva om!! Då blir det mer bloggning helt enkelt. 

I fredags var jag ute med lite människor, först fridays och sen Harrys! WOOP! Sen har jag vart barnvakt med min syster åt hennes guddotter. Så de har vart supermys med promenader, mata ankor, leka lekpark, se film etc. Och helgen avslutades med Au pair möte i Västerås. Efter varje möte så längtar jag lite mer efter Minnesota.. Blir nästan avundsjuk på allt roligt dessa blivande Au pairer har framför sig. Och jag är så glad at jag får vara med att peppa dem till detta! 

I veckan som kommer så ska jag jobba, mina 2 jobb. På måndag ska jag tex in på huvukontoret och ringa en massa, skojj! Sen träning såklart! På onsdag ska jag fixa naglarna och sen på kvällen så ska jag och några vänner se Iron man 3, så excited! Ja men sen får vi se. 

Jag längtar tills september dock. Har redan börjat pratat med massa människor som ska börja samtidigt som jag. De peppar mig mer! 3 år i London, 3 år av Music Business. Fantastiskt! Längtar även tills Peace and love då jag ska se PARAMORE! Sen tills USA såklart. Och alla bra konserter på grönan, först ut FUN!  Jag är excited på livet helt enkelt! wiiiie


hittade min gamla jeansjacka! love it!!!


Mys i solen!


Pudding i mina brillor!


Mata ankor


Bus!


Laters!!

guys....

Jag fick ikväll reda på att jag kommit in på min skola i London!!!!!!!!! freaking out!!! I september börjar jag studera Music Business på Tech Muisc School! :D Äventyren fortsätter....


Ordbajs med klass

Ni som känner mig, ni vet nog redan att jag är en "restless soul". Jag är den som får ålderskris vid 15år, vill kunna allt utan att ha försökt och vill uppleva så mycket att hon får smått panik av att veta att hon faktiskt inte kan göra allt. Men det kan inte hindra mig från att försöka? Mitt nästa mål här i livet är att börja plugga! Ifall de brister åker jag till Australien ett år och jobbar och söker sen igen nästa år. Så de så. Denna utbildning betyder väldigt mycket för mig och jag mår helt enkelt dåligt av väntan på svar. Men i slutet av April kan jag veta!!

Jag och min vän Lovisa pratade om de igår över en fika, hur sjukt jobbig denna tid på året är när man absolut inte kan planera NÅTT för hösten, suck. Man bara sitter i ovisshet och tycker lite synd om sig själv, samt tänker på alla om och men. Men truth be told, en sak jag vet att jag INTE vill göra är att fastna i hur jag var förr. Jag vill vara den där äventyrssugna tjejen jag var i USA. Så även fast att kanske börja plugga i London känns sjukt läskigt på många sett, eller åka iväg till Australien bara sådär... så vet jag att jag kommer ångra mig ifall jag inte gör de! De är ett faktum.  Så let's go nuts!!! Fast jusste.. kan inte planera ännu.. för jag VET INGET ÄNNU. Hah. 

Men annars då? Jo jag jobbar på som vanligt på HSB och Cultural Care. De blir stressigt med 2 jobb, men de är roligt. Och by the end of the day, om jag tycker de är jobbigt kan jag bara skylla mig själv som tog på mig så mycket. När jag tänker så, så skärper jag mig. Haha. Man måste jobba hårt för att komma dit man vill!!!  Men aa, annars är de fortfarande Country music som spelas och gör mig sjukt nostalgis. Speciellt när de regnar och de känns som man satt i bilen körandes mot maplewood mall.Haha. Eller när man hör låten Lance sjöng till oss sista kvällen på Beerstube... då är de faktiskt OK att man fäller en tår. Sjukt skönt att åka tillbaka den 3 Juni!! Att träffa och krama om alla. Allt är ju liksom omvänt nu!  Allt man saknade i USA har man nu.. så som all svensk mat, sin underbara familj och vänner etc. Nu saknar man allt i USA, sin värdfamilj, sina vänner, att träffa CC och Jennica varje dag, skittles, reesescups, starbucks, caribou, shopping.... ja allt sånt. En konstig känsla. Saknar min bil, haha. Men så är de ju, man vill ju alltid ha de man inte har. Så ska njuta av Sverige nu en tid till.. sen får vi se vart livet tar mig. Allt jag vet nu är att jag fakitskt snart kommer få äta lite frozen yogurt på MOA i alla fall. De känns bra. Haha. 

Cheers!

Presenter

Skickade iväg påskpresenter till mina värdbarn, KINDERÄGG.  De såg glada ut! <3 Miss em'!Cheers

Aint it fun?

Hejsan, äntligen helg efter en lång vecka trots att vi var lediga där på måndagen. Denna vecka har just vart så, jobb, träna och lyssna sönder Paramores nya album. SÅ BRA! SÅ GLAD! Favoriterna på nya plattan är: Aint it fun, Proof, Still into you, Grow Up och Part 2. Part 2 mest bara för Let the flames begin har alltid vart en liten favorit! Så om ni får chansen, lyssna vettja! 

Annars då? Jo idag vart på promenix med Emelie och Julie (som fyllde 27!! Grattis!!). Sen bara hem och duscha för att sedan åka in till odenplan och ha lunch med Sofia och Anna + två till tjejor! Jättemys att sitta i solen och bara mysa och prata! Kanske blir så att vi går ut ikväll, men vi får se, jag är ju tyvärr ingen stor party pingla. ;) Vet inte varför, men jag sätter mig hellre på en pub eller resturang och tar ett glas eller ser på ett live band. Alternativt vara hemma hos någon, haha. 

Har roligt nyheter! Fått funktionärsjobb på festivalen Putte i Parken att jobba med Hospitality and Loger, alltså funktionär i artistlogerna. Roligt! Gäller ju på att alla sätt och vis få in en liten fot här och där, är ju events jag vill jobba med i framtiden! 


Cheers!!!


RSS 2.0