Back to Blonde

Buffy nostalgi, har ni någonsin haft de? Det har jag haft idag, massa Buffy The Vampire Slayer avsnitt och läst min Allegiant bok! En lugn morgon helt enkelt. Nu ska vi iväg strax på ett city zoo, Louises idé, haha. Sen så fyller Sara år idag så de blir att fira henna också lite. Roligt. 

Annars så händer inte jättemycket, jag försöker att bli blond igen, blekte håret igår. Ser jätteroligt ut! Eftersom jag redan hade en hombre så är mina toppar väldigt ljusa, övre delen orange/gul och rötterna mörka. Villa ha kvar rötterna mörka.. orka med utväxt liksom. Men ska vänta nu ett tag och göra massa inpackningar innan jag lägger in en till blekning. Men efter den så kanske mitt hår ser helt OK nu, får dras med detta hår nu i några veckor: 

 
Cheers

Amerikanare i London

Jag har alltid tyckt man fått lite blickar här i London över sin Amerikanska accent, men OJ blickarna man fick när man var 2 st med Amerikansk accent. Folk mumlande till och med "Americans" efter oss, jag hade ingen aning hur mycket vissa folk faktiskt, på riktigt, ogillar dem. Annat än den inblicken så hade jag och Liz det hur roligt som helst. Vi gjorde massa turistiga saker och jag spenderade allt för mycket pengar! Nudlar resten av månaden för min del, yey! 
 
Här nedan har ni en liten bildbomb med några av mina och Liz's bilder ihop smetade. Jag trodde vi skulle vara mer ledsna när vi sa hejdå, men jag sa till Liz: vi ses ju om 2 månader igen, så de är inget att vara ledsen över.

Nu lider jag av en dunderförkylning, vart hemma från skolan och bara kollat film hela dagen. 

Adios och enjoy all the pics. 
 
 
 
Liz gav mina flatmates Minnesota Twins tröjor, mkt fina var de i dem. *tummen upp*
  
 

Au pair livet 2 år senare

Jag har många gånger sagt att åka iväg som Au Pair är bland de bästa jag gjort, och cirka 2 år senare är de fortfarande sanning. Jag har fått så mycket utav att våga åka och de sakerna får jag ännu idag. 
Om cirka en halvtimma ska jag börja röra mig mot Heathrow för att hämta upp min värdsyster, min värdsyster som är ett år yngre än jag, som fick i julklapp av min värdmamma att åka och hälsa på mig! Så snart är min kära Liz här i London med mig i 10 dagar och jag känner verkligen på mig att vi kommer ha de kul! 
Listan av saker hon vill göra är lång, de var min också när jag flög till USA. Detta är första gången, förutom till Mexico, som hon är utanför USA. Det tycker jag är otroligt ballt!  Det är sorgligt att mina närmaste vänner är så utspridda över världen, men de är så otroligt roligt när man får träffa dem igen! 

Ni får en update när mitt yrväder åkt tillbaka till Minnesota. Men de är inte långt kvar tills vi ses igen efter vi sagt hejdå, i Juni åker ju även jag tillbaka till USA. Hipp Hura, underbara liv! 

 
 

Cheers
 
 
 

#Now Playing

 

Back and forth

Hej alla nu var de ett tag sedan jag skrev så tänkte berätta om senatse tiden!
Vart i Sverige och jobbat på HSB, umgåtts med min systerdotter, vänner och resten av familjen. Var så skönt att vara hemma och fick verkligen en energikick! Blev babyshower, afternoon tea och massa annat skojj. 


 
Är hemma i London nu och väntar ivrigt på Liz (min hostsyster från USA) som ska komma och hälsa på mig i London. Vi planerar massa roligt vi ska hitta på! Och sedan veckan efter kommer mamma och hälsar på dessutom, ROLIG APRIL! 

Annars är London väldigt som vanligt, förutom att våren verkligen är här! De blommar överallt och de är SÅ varmt! Inte klagar jag, men man vet ju att de kommer regn snart... de är ju ändå London. 
Vi har fått en ny lärare i marketing som verkar SUPER, gillar henne skarpt! Pratar med henne nu om man kanske skulle kunna klämma in en praktikplats på hennes företag, men vi får se hur de blir med det efter som sommarn snart är här och då försvinner jag ju till Minnesota för min praktik på Tinderbox. 

Annars letar jag nu efter någon som skulle vilja flytta in i mitt rum i början av Juni eftersom jag åker iväg i 4 månader. Så hoppas jag hittar någon snart! 

Snart är du här!!!


Cheers
 RSS 2.0