Happy Lördag

Hejsan, sitter på ett starbucks och försöker plugga just nu. Behövde en liten break så skriver här nu istället, haha. Men jag skriver på min event management essay där jag skriver om hur viktigt de är att veta sin target publik för att effektivisera sin marketing kampanj. De är intressant verkligen men har så svårt att få ett bra flow på uppsattsen som ska vara inlämnad på fredag. Under tiden i skolan nu har jag blivit väldigt intresserad av just marketing så vill verkligen skriva något bra. 

Inte långt kvar nu tills jag är hemma och firar jul och förhoppningsvis hinner bli moster innan jag åker tillbaka till London. Längtar en himla massa och de gör ALLA i min omgiving.. alltså längtar hem. Alla man pratar med. De verkar ligga i luften här på Tech Music School. Antar att alla är trötta och stressad inför assesment week som närmar sig med stormsteg. 

Igår var vi och såg den nya filmen: Carrie. Den var helt OK, går att vänta och se på DVD  hemma. 

Idag har jag min Wear it Pink mössa. Går att köpas på primark & en del av kostnaden går till bröstcancer forsking. 


Cheers
 
 

Thanksgiving

Jag måste helt enkelt säga att de är svårt för mig att hålla igång bloggandet här borta i London. Men nu är klockan sent och jag kan inte sova så jag tänkte slänga in några rader. 
De senaste veckorna har vart mycket same same, men förra helgen kom min älskade Lovisa och hälsade på och vi gjorde mycket roligt! Var på pub, köade till musikal men fick INTE biljetter denna gång, såg catching fire istället, gick på winter wonderland, åt gott, mös, drack glögg och en massa prat och mys. 

Snart är alla inlämnigar och prov här och jag är ganska nervös, men de blir säkert bra. Idag efter skolan åkte jag hem till Lina och hon hjälpte mig med att föra över pengar till mitt brittiska konto (haha 3 månader senare). Vi drack kaffe, skrattade och pluggade lite. Alltid härligt att umgås, blev så jag firade årets Thanksgiving! Nästa år ska jag bannemig försöka göra något riktigt firande, kanske inte turkey och hela biddevitten, men en middag med vänner. Men idag är jag tacksam för:

Den otroliga möjligheten över att få studera och ge mina drömmar en ärlig chans. Min familj som alltid är där för mig och stöttar mig i allt jag gör. Älskar er! Mina vänner som jag älskar enormt.. nya och äldre vänner, close or far away.. tack för att ni får mig att skratta och gråta. Till min underbara amerikanska familj som tog mig in i deras familj som deras egna och att jag vågade åka iväg själv till USA och upptäcka så många nya sidor hos mig själv. Jag är tacksam för musik som alltid finns där för mig, som kan prata när ord inte kan längre. 

Just nu längtar jag efter att få åka hem över jul. Att vara vuxen och bo på egen hand är inte en dans alla dagar, så att åka hem till mamma och pappa känns tryggt! Ska få extra jobba på kära HSB också under min hemvistelse vilket är gult värt eftersom vartenda öre gör skillnad för en student. 

Bild spam!

Var också volontär för ett AIM event, pepp!


Lovisa är här!Kallt ute börjar de bli nu:

Bild från dagens thanksgiving
Cheers

Willo Music

Hur underbart är de inte med familj?? Min släkting Sofia är här för veckoslutet med sin ena son och hans flickvän + mamma. Mötte upp dem efter skolan och gick lite på oxford street men de gav inte så mycket eftersom de var SÅ trötta. De hade sovit kanske 3 timmar så vi traskade vidare för att hitta mat. Åt jättegoda hamburgare på brogans och bara pratade. Kvällen avslutades på deras hotellrum drickandes lite vin, supermys! Fick dessutom lite kanelknäcke!!!! Så jag längtat! 

Annars då? Jag har tagit på mig att blivit manager för en artist som heter Willo, hans soundcloud hitter ni här, like-a honom också på FB här. Verkligen en ljus stjärna inom popvärlden och jag tror verkligen han kan komma långt med sina låtskrivar talanger och artisteri. 

Cheers

fullt upp

Such a bad blogger.... inga ursäkter, bara att ta igen. 
Just nu har jag ett täcke, 2 filtar, fullt påklädd och skrivandes med "vantar" i min säng. Ni gissade rätt, de är kallt här hemma. Tempraturen har droppat och vi försöker hålla nere våra räkningar... så filtar it is! Ganska lungt eftersom jag gillar när de är kallt när jag ska sova... men de finns ju gränser kanske...

Igår var vårt första 7 sessions event, asroligt! 3 band spelade och de verkade som att folket gillade eventet, ska bli kul och se om folk hört talas mer om eventet tills nästa gång och fler industry människor kommer! Banden som spelade och info om dem hittar ni genom att klicka här


På fredag har jag ett breefing meeting för ett volontärjobb jag har fått möjligheten till på Indie-con. Är lite nervös men ska bli superkul! Är taggad på att networka! Är på jakt efter ett internship, helst på ett publishing company eftersom de är de jag är mest intresserad av just nu. Så jag hoppas jag kan hitta nått inom en snar framtid att balansera med skolan! 

Alla prov och sådant är på uppfart och söndag ska jag verkligen försöka att spendera dedikerat till att plugga! Om jag inte blir distraherad av denna bok jag köpte:
 
Jusste! Jag gjorde en avfärging och en omfärgning av håret! Blev en mer orange ton och min hårbotten är typ gul! ÄLSKAR DET!!

Processen:

Några bilder från en mysig promenad vi hade:
 
Cheers

Vardag

Hej på er, vad har hänt på senaste då?
Jag har sett nya Thor filmen, loved it... köpt hårfärg som snälla Kajsa ska hjälpa mig med på lördag (I'm going orange)!!! Igår träffade jag CCs syrra som också pluggar i England och var i London i några dagar.. så vi tog en lunch och gick runt på oxford street. Jättemys, fick mig att sakna CC för syskon gör ju vissa gester likadana... var som att jag prata med CC för en stund. :) 

Idag har jag och killarna krattat på vår uteplats och rensat lite.. jag handla och laga mat och ja.. that's my life. Haha. 

Hoppas alla har de fint hemma! 

Ida

Half term

Tiden går fort och jag kan inte fatta att vi har ett "höstlov", men de har vi just nu. Vädret blir kallare men idag har de vart otroligt fint och jag o tjejerna har gått runt i Chelsea och haft de mysigt. Köpte två skolböcker och åt på ett pankakshus. Bara en otroligt mysig dag. 

Så mycket roliga saker händer verkligen mig just nu och ibland undrar jag ifall jag verkligen är redo för de? Men min head of business på skolan har nu gett mig möjligheten att co managea ett band med honom. Går på test period nu i 3 månader och ifall vi båda är nöjda får jag stanna kvar, otroligt spännande! Så guys, check out & like-a THE STRANGERS facebook, youtube och twitter!!! De är ett riktigt coolt rap/rock band, definitivt värda att lyssna på. 


Bild från promenaden


Skolböcker

Cheers
 

Halloween

Hejsan, även fast Halloween inte är lika stort här som i USA så firar vi studenter i alla fall. Några av mina kompisar har firat 3 dagar i rad!!!!! Helt sinnes. Inte jag dock, har haft annat för mig, men igår så var de dags för mig också. Verkligen en av mina favorit högtider. Så efter min NI (national insurance) intervju åkte jag hem till tjejerna och började spöka ut mig. Sen gick vi ut i Chelsea på en bar vi var på quiz night tidigare i veckan. Jag och Louise vann bästa utklädnad och fick en härlig skull-vodka! 


The gang (vinnarna i mitten för utklädnaderna):


Vinnarna fick denna då:


Cheers
 
 

RSS 2.0