Feeling Happy

Här kommer en liten update om vad som hänt på senaste! 
Till helgen var de massa plugg och sen en liten dagstripp med The Swedish Meatballs till Primrose Hill och Camden Market. Var en supertrevlig dag med sight seeing och god marknadsmat. 
Nu i veckan har jag haft praktik, intervjuat en av kollegorna där för min artist manager uppsatts. Bokade en annan intervju med en svensk manager, Tomas Lingman, som vi ska ha över skype imorn. Spännande! Uppsattsen är att vi ska jämnföra 2 olika managers så kände att jag var klyftig som tog en svensk och en engelsk, en stor och en liten. Essay 0, Ida 1. Önska mig lycka till imorn! Hoppas på bra material så att uppsattsen skriver sig själv, har ju massor av annat att göra också. 

Härlig vårbild på Louise på promenaden till Primrose Hill.
 
CheersCan't keep me away

Hejsan på er alla, idag är det en plugga/tvätta dag... bara kommit till tvätta delen hittills, men ska försöka skriva klar min event management essay idag i alla fall. Har ju så sjukt mycket att göra, men är i alla fall klar med en av mina essays nu. 
Jag färgade håret brunt i onsdags också, är JÄTTEnöjd. Vad tycker ni? 
 Annars så hade jag en skypeintervju med ett företag i Minnesota igår för en praktikplats i sommar, och gissa vem som fick de? JAG! That's right, I'm going back! Blir 1,5-2 månader i sommar och jag är SÅ excited! Redan pratat massor med min värdfamilj och jag kommer få bo hos någon av dem (hos värdföräldrarna eller i värdsysterns lägenhet) så allt är ju redan så gott som löst! Ska göra min praktik hos Tinderbox och de jobbar en massa med radio så ska bli kul att se hur den delen av industrin fungerar. Vill testa på allt innan jag väljer vilken del jag vill fokusera på liksom. Det som är extra bra är att jag får välja lite själv vilka datum jag kan vara där! Eftersom jag inte får jobba i USA så bad jag dem att låta mig prakisera mer timmar i veckorna så jag kunde korta ner praktikperioden, så de blir 1,5-2 månader som sagt. Vilket gör att jag kan va hemma i underbara Sveriga också för andra halvan av sommarlovet och umgås med alla jag älskar hemma också!
Kommentarer från min värdfamilj när de fick reda på nyheten:

Omg! Yay!!!!!!!!!!

WHERE IN MINNESOTA! !! CITIES? WILL YOU LIVE WITH ME?! You honestly just made my day!!!!!

Awesome !!! I can not wait. I need someone to pick on, haha

What! That is awesome. I want more details soon. Congratulations.

Ska bli så kul att spenadera halva sommaren med dessa knäppisar! <3
 

Cheers

Hair thoughts

Hejhej, idag har jag pluggat hela dagen och kommit bra bit med 2 av mina 5 uppsattser och är så gott som klar med vårt singles projekt i skolan. Förberett en Power Point för en presentation imorn OCH köpt hårfärg. Nu blire att testa hur jag ser ut i brunt hår! Imorn kommer Louise och Kajsa över för att hjälpa mig med den saken, bildbevis kommer senare! Spännande! Planen är att testa alla hårfärger, typ, innan jag blir blond igen. 

Evolution of my hair this far, har ni nån favvo?

 
 
 
 
Annars så har jag upptäckt att jag inte direkt gillar grupparbeten, aldrig gjort. Med rätt människor antar jag att de är OK och jag kan tycka det är roligt.. men med fel människor så vill jag verkligen bara gömma mig någonstans. Har 4 grupparbeten i skolan som håller på just nu, alla med olika människor och vissa grupper är bättre än andra. Jag har verkligen inga problem med att ta på mig ledarrollen, men om inga lyssnar eller gör sina uppgifter som krävs för ett bra arbete så blir jag bara SÅ frustrerad... jag skulle inte bry mig alls, men nu går de ju ut över mitt arbete också. Som tur är börjar allt klarna upp och ett projekt är slut på fredag, så jag längtar! One down, 3 to go!
 
 Cheers

How about another pint?

Hej allihopa, jag är dränkt i plugg, skola, jobb och praktik! När jag har så här mycket att göra blir jag typ paralyserad och kan inte göra någonting. Nästan fått klart en uppsatts som jag jobbat på HELA denna helg, bara 4 mer då som jag inte har någon ANING om vad jag ska skriva om. #studentlivhejhej
Fått in lite roliga saker denna vecka dock, som tur var. Middag med Maria, Valentines day med Lina, lite pubhäng och middag hos Lina och Stina idag. Supertrevligt blandat med tråkigt plugg. Var på museum med en av pojkarna jag tar hand om här i London också, trevligt att titta på fiskar och vara på sagostund. Denna vecka ser ganska normal ut, samma vanliga schema + plugg när man kan, blir ju ett måste att komma på vad man ska skriva om i alla fall...

Sitter här och tänker och upptäcker att jag inte direkt gillar Englands pubkultur, de är som att människor här inte riktigt kan umgås om man inte har en öl i handen. Eller så är de bara jag som mycket hellre gör något annat som att gå på musikal, bowla, turista, museum, spela xbox, spela kort, spela sällskapsspel, middagar, lazertag, konserter, bio, shoppa och ni förstår dealen... jag har abslout inget emot att dricka ibland och bara umgås så också... men de är inget jag någonsin gjort så ofta som man gör här i London. Jag antar att de kan vara en #hejjagharnyssfyllt18 grej för de flesta studenterna här på skolan, men det är också de första vuxna människor gör efter jobbet också här. Jag vet inte, jag ordbajsar bara här, men ibland önskar jag att jag var tillbaka med mina tjejer CC och Jennica och bara kunde scrapbooka en hel kväll eller planera nästa äventyr drickandes kaffe.
 
 
Cheers

expect the unexpected

Denna dag började väl som vilken annan som helst, förutom att vara supertrött efter att ha haft mardrömmar om Hannibal bärandes en mask av SAW dockan ridandes på en motorcykel... usch.... 
Halvsovandes genom lektionen får min kära vän Sara väldigt ont, så vi får åka in till sjukhuset (första gången jag fått åka ambulans). Väl på sjukhuset sa stannade en annan patient mig när jag gick förbi och bad om lite vatten, visst tänkte jag, de kan väl inte skada. När hon fick vattnet kollade hon på mig och sa: What are you? Are you a supermodel?! Skrattandes svarade jag: No, I'm not. (hade hon sett mig överhuvudtaget? Tappra 163 cm) Hon svarade: No, but WHAT are you? Till de jag sa: I'm just a person. Hon: So am I, but what ARE YOU? Jag: Well I'm in the Music Business if that's what you mean? Till de hon svarade: ME TOO! och bjöd på song. Då valde jag att gå vidare vart efter hon skriker efter mig: DON'T GO, I LOVE YOU! Humf... intressant! 
Jag och Sara fick också höra att folk trodde vi var amerikanare, jag var också från Kanada ett tag... folk blir så förvirrade över våra dialekter, haha. 
Sara mår väl så bra hon kan göra nu, men jag var på sjukhuset i drygt 10 timmar innan jag vågade mig hem. Tiden gick fort, sjuksköterskorna tyckte vi var konstiga som kunde skratta så mycket. Men de är ju bättre än att sitta och vara ledsna. Vi jobbade lite på teckenspråket också, haha!
Men med huvudvärk och trötta ögon tog jag mig hem, beställde pizza (kunde inte bry mig om att laga mat) och kollade på nya The Walking Dead. Ska bli väldigt roligt och se vad som händer denna säsong. 

Imorn blir de skola och internship som vanligt.. sorry för ett kort inlägg utan bilder.. behövde bara skriva av mig lite. 

Cheers!

Mild duds heaven

Helgen har vart skojj, känns dock som det alltid är måndag. Uppskattar verkligen alla möjligheter jag fått, men kan inte skymma med att det ska bli skönt när min 3 månaders praktik är över. Det är så mycket i skolan just nu att den tiden jag är på praktiken skulle behövas för att disciplin plugga på. Men å andra sidan så kommer man ingenstans i denna industi utan kontakter. Det är så där bitterljuvt, roligt men stressigt. 

I fredags var vi på ett strummerville välgörenhetsgig, för att sen gå vidare till en club som heter HEAVEN, där dansade vi hela natten och brydde oss inte om något förutom att mina fötter gjorde ont efter ett tag. Louise fick springa efter taxi och jag haltandes efter, men det var en superkul kväll! Dit går vi tillbaka! 
Lördagen spenderades i stan, vi åt semlor på ett svenskt bageri och bara strosade runt. Vi hittade amerikanst godis som jag saknat också! Superhärligt. Lördagen avslutades med filmkväll hos oss. Vi såg Hercules eftersom Ben aldrig hade sett den.... är det liksom möjligt? En av de bästa Disney filmerna enligt mig. 
Idag söndag, har jag inte gjort mycket alls. Vaknade med huvudvärk, skypade lite, pluggade lite, beställde hem middag från Bodeans med grabbarna och nu kollat på film. Lugn dag. Behövs för att ladda upp för veckans galenskaper. Cheers

Loving him was red

Hejhej, vad har hänt på senaste? Roligast att berätta om är väl helgen! 
Såg Zac Efrons nya film; That awkward moment, var på bandeoke (med alldeles för hög musik, känner mig old), lunch och middag med Sara och tillslut TAYLOR SWIFT! Var så otroligt roligt att se henne på The 02 här i London! Var to be honest lite skeptisk till hennes live framträdande, men blev positivt överaskad! Wow vilken show och produktion och Taylor är verkligen helt otrolig. Rolig, snygg och sikken talang. För att citera Sara: It's unfair to be that good looking and talented. Haha, ja kanske. 
Favorit låtarna hon framförde var nog Red, Mean, All to well och We're never getting back together. Superduper! 

Annars så har jag börjat försöka mig på att lära mig teckenspråk (American Sign Language). Det är faktiskt otroligt roligt och jag har lärt mig så mycket på bara några dagar. Att kolla på serien Swiched at Birth hjälper, haha.

Har också satt upp lite gamla scrapbooking bilder på väggen i form av ett hjärta här hemma, blev helt OK tyckte jag! (Se nedan.) Smaskat på ägg, kalles och knäckebröd också! Hejja svennen i mig!
Cheers
 
 

RSS 2.0