ÄNTLIGEN!

Nu allesammans är jag klar med hälsoundersökningen, och jag hade tydligen excillent hälsa, haha. Nu ska jag bara posta allt och skicka till Cultural care! Jag har köpt frimärke så jag gör de i samsväng med att äta middag med Pernilla och Densie ikväll. Gud vad mycket roligt jag kan berätta för dem nu, allt som händer mig liksom!

Här får ni en gullig bild på oss när vi var små innan en konsert, haha!Kan inte riktigt förklara hur de känns, bara helt sjukt! Jag är så extremt taggad och förväntasfull, men samtidigt livrädd! Jag tror verkligen på att de kommer bli de bästa året i mitt liv men med mycket utmaningar, roliga och svåra, som kommer få mig att växa extremt mycket och kanske hitta mig själv ännu mer. Men jag kommer sakna alla så otroligt mycket! Så till er gullungar som vill hälsa på mig så är de dags att börja spara pengar till en USA resa tycker jag! De blir ju inte bättre än att få hälsa på i USA där någon bor som kan visa runt er! Smile.

Köpte även en adapter idag med dubbeluttag på kjell&companny, blir säker jättebra (dom såg jättekonstiga/fula ut) Tänkte först köpa en där när jag kommer, men sen tänkte jag om att på skolan i NYC kommer jag inte ha tid att köpa de och jag måste ju kunna använda datorn där så att jag kan berätta för er allt som händer! Herregud, snart är man där! På lördag är det en måndad kvar tills jag sitter på flyget iväg ut till stora världen! Kommer vara så stolt över mig själv, och inte bara för att jag fixat allt papperarbete ect själv, men också för att jag vågade!

Pratade även med den nuvarande Au pairen Emelie igår, och de kändes jättebra, hon verkar verkligen urmysig. Ska bli så skönt att ha henne där i början så att hon kan lära mig allt, haha.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0