Solbränd

Hejochhå, jag har bränt mig i April! Helt sjukt, dags att köpa solkräm? Helskönt att ligga ute och sola medans Maddie sover, passar ju perfekt så man hinner bli brun tills de blir sommar på riktigt. (och jag som inte ens tycker om att sola!) När lilltjejen vakna skrev vi en lapp till de äldre barnen att när de kom hem från skolan att de skulle komma till parken där jag och Maddie spendera eftermiddagen. Stackaren grät när vi behövde gå hem. Vi behövde nämligen åka och handla pizza till middag, blev en lite knäpp dag då föräldrarna kom hem lite senare. Men Farmorn kom över och det var trevligt att bubbla lite med henne. 

Efter dagen låg jag ute och läste ännu lite och väntade på CC som kom förbi och då vi tog en långprommis och pratade om allt och ingenting. Vi är knäppa vännen, de är ju bevisat nu. <3 Efter prommisen tog vi en kaffe och jag visade henne mitt nya spel på telefonen, draw something, jag kan inte rita är också bevisat nu! Men roligt är de. Hej då sa vi till CC och då tog man en dusch och smörjde in sin bränna med sin underbara bath & bodyworks lotion som doftar warm cotton! (du skulle gilla den syrran)

Imorgonen blir de stor playdate med Oskar och andra Au pairer inne i Minneapolis i en park. Blir kubb, brännboll och picnic. Kommer bli SÅ kul. Hoppas Maddie tkr de med. :)

Lyssnar på Rent soundtracket och har de riktigt bra just nu!

The heart may freeze or it can burn
The pain will ease if I can learn
There is no future
There is no past
I live this moment as my last
There's only us
There's only this
Forget regret
Or life is yours to miss
No other road
No other way
No day but todayCheers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0