En vanlig dag

Sitter och väntar på att Maddie ska vakna, hon har vart i skolan(typ som dagis dock) och var lite trötter. Hon börjar nog komma in i åldern som kallas: the horrible twos.... för hon börjar bli riktigt kaxig emellanåt och trotsig. Haha, men hon är min sötnos ändå. 

Igår var vi då på bierstube igen och han som håller i allt bad mig att skicka lite låtar till honom som jag vill sjunga, så skulle han öva på dem. YAY! Så snart blire nog mer sjungning för mig! Alla är så snälla där, älskar verkligen stället. Servitrisen som alltid hjälper oss kommer och frågar; Where were you guys from again? Sweden! Oh Sweden, I said germany, oh well. Haha, så andra gäster frågar henne vart vi är ifrån får vi ju ut av detta, roligt.

Ikväll blire bio med CC och Jennica och andra om dom vill följa med. Vi ska se nya Sherlock Holmes filmen. Borde kanske egentligen plugga, men som en riktigt student så skjuter jag upp de in till de allra sista. (har en uppsatts kvar att skriva till min LA-kurs, om MIG själv.. riktigt intressant ämne.) 

Detta är ett skämt, för er som inte förstod de, haha.


Cheers på eeeer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0