Gott Nytt År

2011 var igår, idag är det 2012. Mina vänner, jag vet att det är en klyscha men nytt år nya möjligheter. Egentligen ska man nog tänka att varje dag är en omstart, nya möjligheter. Men om man är fast i gamla tankesätt och behöver en spark i rumpan, ta tag i 2012 nu. Man lever bara en gång!

Nyår i USA spenderades i Dinkytown på collagefest med massa härliga människor! En sak som är annorlunda
(för nyårsfirandet är inte så annorlunda här) är att dom inte har fyrverkerier som vi har, de sparar det till 4th of July förstår ni. Det saknade man lite, men jag fick se the ball drop från NYC, de va coolt att uppleva live. På mitt livs to do lista ligger nu att verkligen åka till USA, time square och se den falla med egna ögon nu. En rolig sak var att vi lärde amerikanarna att säga SKÅL vilket upprepades många gånger under kvällen. Men roligast var ju att i en Vikings peplåt så sjunger som SKÅL VIKINGS, men amerikanarna visste aldrig vad det betydde förens igår kväll, grymt! Jag fick också äran att vara en amerikanares första möte med en svensk person, känner mig hedrad!

En annan sak som är roligt med mig nu att musiken jag lyssnar på nu är så annorlunda emot vad de brukar vara,
måste vara den amerikanska luften! Jag lyssnar typ bara på svensk musik just nu, så som Maskinen, Snook, Familjen, swedish house mafia etc. Jätteknäppt men det är grymt att höra svenska röster i lurarna ska ni veta! När jag och Cissi fixade oss igår pumpade vi Maskinen, så jävla rätt!CHEERS! eller skål vikings...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Låter som att du hade ett bra nyårsfirande!

2012-01-02 @ 13:20:58
Postat av: Mami

söta svenska tjejer <3

2012-01-02 @ 16:22:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0