Amerikansk körkort

Hej allesammans, och förlåt för dålig uppdatering. Haft ett stressigt schema och när jag inte jobbat så har jag läst min bok, haha. Jag har precis läst ut tredje boken ur the mortal instruments serien, och oj vad den är bra, kan inte sluta läsa. Igår efter jobbet så satt jag och CC i flera timmar och scrapbooka och oj vad roligt det är också, min bok kommer nog tillslut vara så tjock att jag inte vet vad!

Men mest instressant som hänt på senaste hände nog igår, för jag tog nämligen Amerikanska körkort!!!!!!! Min värdmormor tog med mig till uppköringsplatsen och jag var så nervös! En butter medelålders kvinna hoppas in i bilen och presenterar sig inte ens, inte ens en handskakning utan bara ett: Where's your paperwork?! ojoj, de gjorde mig mer nervös! Sen åkte man runt på en uppbyggd bana på deras parkeringsplats typ, en ganska stor och fick följa alla skyltar och sånt där. Fickparkera fick jag göra och göra en 90degrees backing in mellan 2 bilar... eller flaggor som detta var. Sen parkera vi vid vägkanten och hon sa att jag hade klarat de, snabbt och effektivt med ett; Any questions. Stackarn, kan inte vara lätt att vara henne. Jag möttes sen av en nervös värdmormor och hon började nästan gråta för att hon blev så glad att jag klarade de; Ida, there was 3 kids comming in before you shaking there heads at their parents, I was so nervous! Men klarat är de nu i alla fall och mitt körtkort kommer i posten inom 2-3 veckor, YAY! 

Idag har Cissi vart och lekt med mig och Maddie på vårt comunity center, roligt att se Maddie åka ner för alla kanor. Glömde kameran tyvärr. Maddie har en liten tupplur nu och jag och Cissi drömde oss bort och planera vår 13månad lite granna... ställen som Hawaii och Niagrafallen kom upp... vi får se hur de blir! Nu ska väl lillpysen vakna snart och då blir de lunch och lek!

Ha de fint, cheers/ Ida

Kommentarer
Postat av: Mami

Fantastiskt, you did it!!!!!!!!

2012-01-12 @ 23:32:37
Postat av: Farmor och farfar

Farmor och farfar läste att du klarat att ta Amerikanskt körkort. Vi är så stolta över dig.

Hälsningar från farfar och farmor.

2012-01-13 @ 11:10:16
Postat av: Frugan

Världens bästa Ida! <3

2012-01-13 @ 19:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0