Helg!

I fredags så var jag och Jennica på yacht-club på en fest som hennes värdmammas kusin hade, var kul med massa musik och mat. (bilder på de kommer så fort jag får dem från Jennan) 

Igår var vi allaihopa uppe astidigt och stod i kö till audition för The voice. Det var en upplevese, gick inte vidare, men de trodde jag inte heller, haha. Var riktigt roligt med roliga människor. Tråkigt nog har Jennica dessa bilder också, se får helt enkelt editera detta blogginlägg och adda dessa bilder senare, hihi. På kvällen hade vi extrem scrapbooking kväll och drack svensk kaffe och åt chokladbollar från ikea, god bless ikea liksom. Hade även köpt en sån där Caribou kopp, Minnesota style. 

Idag har vi haft Au pair möte på Como Zoo och haft en scavengerhunt där jag och min grupp kom tvåa. Vi vann en skål, handkräm, godis och två biobiljetter. Var roligt faktiskt. Ikväll ska vi till uptown och äta middag med en annan svensk au pair och hennes pojkvän på en vegansresturang. Har sett henne äta där många gånger och alltid velat också, så nu blir de äntligen av. PEACE OUT!

Charmig tjej.


Cheers


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0