Planering

Hejsan bloggen, förlåt för lite dålig uppdatering på senaste, men det har vart mycket. Men i helgen så var som sagt min vän Spång här. Så jag visade honom MOA, uptown, minnehaha falls, stranden och stillwater. Hade en as trevlig helg men lite väl mycket pengar blev spenderade, hehe. Men nu är Hawaii bokat också så vi letar lite flyg inom staten och ställen att bo. Hittills har jag räknat ut att de lär ungefär bli 10 500 kr på bara flyg och boende... dör lite. Men vad ska jag annars göra med mina sparpengar, haha? Hawaii är ju once in a lifetime. Måste ju betala för surflektioner också.....
 
Idag var också dagen innan Jennicas 13onde månad startar och hon åker til Califonien imorgon, crazy! Så vi sågs en timma på caribou bara oss tre och grät några skvättar, HEMSKT ÄR DET. Vill inte säga hejdå till henne, tankar om att åka hem börjar bli så verkliga nu. Fast Jennica kommer tillbaka hem till Minnesota innan hon åker till Finland vilket är super så man får säga hejdå ordentligt. 

Stunderna med er kommer jag alltid ha med mig.


Jag måste även önska flyg hem innan den 3 Augusti vilket också är galet.. prata med min värdmamma om det idag och och hon ska kolla om datumet passar bra för henne inom jobbet.. annars skulle hon vara beredd att betala de 50 dollarna extra för att jag ska kunna stanna till helgen.. fett snällt. Började gråta även jag när mitt äldsta värdbarn kommer in i mitt rum under allt prat om att åka hem och kramar mig hårt och säger att hon inte vill att jag ska åka. Så jag och Sam hade ett litet gråtkalas...men förklara ju för henne att jag absolut kommer komma tillbaka och hälsa på, men sjukt känslosamt blev det. Fick skrika på min värdpappa och säga. DOOOOON, Sam is making me cry. Haha. Sam sa: When will you be back once you go home to Sweden... after a month? Sötnosen.

Kommer sakna min Sam mycket! Speciellt när hon är snäll och gullig som hon vart ikväll.


Cheers

Kommentarer
Postat av: Mami

Åh jag gråter en skvätt jag också😭

2012-07-25 @ 10:48:10
Postat av: Sis

Jag me!

2012-07-25 @ 10:50:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0