Längtar till September 4th

De är dagen då deras skola börjar igen, det är jobbigt att tänka att man borde uppskattat tiden mer när dom var i skolan för nu får man knappt en stund för sig själv. Tur att denna vecka är ganska chill iaf i och med att de har Park program varje dag från 1 - 4.30 (fast dom får ju komma hem när dom vill), vilket under halva tiden Maddie förhoppningsvis sover, vilket jag hoppas hon gör nu eftersom jag la henne nyss, haha. 

Imorse var det dock inte lika chill eftersom jag var taxi, haha. Fick åka tidigt och hämta upp 3 av Sams kompisar som alla skulle på fotbollscamp på morgonen, sedan lämna av men sedan direkt åka tillbaka igen eftersom Sam glömt sina jumpaskor till basketen som hon ska ha dirr efter fotbollen. She's a busy 10 year old. Eftersom det var så många barn i bilen fick jag åka i min värdmammas bil idag (skulle aldrig få plats i min bil), det var lite coolt eftersom jag aldrig kört en sådan "stor" bil, fan va högt upp man sitter liksom. 

Kom hem iaf, tog Maddie på en promenad, laga mac&cheese till lunch för henne och Jake, lekte hide and seek, sa hej till Jake som gick till park program och la Maddie. Ikväll ska jag och tjejerna til gymmet och simma, yay!

Cheers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0