En helg med the blondes

Hejsan, ni ska bara veta vilken härlig helg jag haft. På fredagen åkte jag dirr efter jobbet till Linköping där en underbar CC mötte upp mig. Blev impad på hennes körning (växelspak) och bjöds på middag av hennes familj. Vi bara mös!! Sen några timmar senare åkte vi för att hämta upp Jennica!! Jag tror vi alla var nära till tårar när vi stod där och bara kramades på stationen. Man kan ju lungt säga att vi pratade in på småtimmarna. 

Nästa dag åkte vi in till stan och shoppade en massa (ja vi är ju vana att shoppa tillsammans på Mall of America så shopping blev de), fikade och handlade mat och dricka för att sedan åka hem och göra en mumsig måltid. Efter maten kom några av CC's kompisar och vi förade tillsammans, åkte sen till en annan av hennes kompisar och sen ut på krogen. Skitrolig kväll!!! Massa dans och härliga människor.  Tror vi kom i säng klockan 5 på morgonen, haha, 


Dagen efter var de deg och film och en tråkig resa hem till Stockholm. Men denna vecka bjuder på nya utmaningar. Spännande!

Cheers

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0