Bloody brilliant

Godmorgon, imorse vaknade jag vid 7 och var pigg, så typiskt att de ska bli så när man är ledig. Men idag ska jag och familjen + en annan familj åka till vårt land och "öppna" för sommaren. Där ska vi städa, jobba ute och fira min syster som fyller år imorgon. Kommer bli jättekul! Having it a little country, hihi. 

Men en rolig sak jag skulle berätta är att jag skypade med mina 2 framtida roomies igår kväll, superroligt! Jag hade dock svårt att höra vad de sa pga deras brittiska accenter, SÅ annorlunda från amerikanska. Min värdpappa brukade säga att han aldrig hörde vad de sa, att de bara var rubbish... haha. Men dom var superskön a och jag känner verkligen att vi kommer ha sjukt underbara 3 år tillsammans. En av killarna hade en pappa som jobbar lite i sverige och han började prata lite med mig, han kunde några meningar. Skojj! De är 2 trummisar, haha, får se hur det kommer gå! ;) Men hur som haver, de skrattade även åt min accent och känner att jag kommer bli the laughning stock i detta gäng. suck, de slår aldrig fel, hah. De satt och skrev ner de orden de tyckte jag uttalade roligt och sa: Ida we're gonna save this for a rainy day, and when we want to be cheered up we're gonna tell you to say these words. Haha. herregud. Men jag kan inte förneka att jag skrattade sjukt mycket.


Jag är mitt uppe i att skaffa e-legitimation för att fixa CSN så jag fått mitt acceptance letter mailat till mig då mitt welcome pack ej kommit ännu. Så jag kan ju fixa men min kort går ut nu i Maj, så får vänta... jobbigt. Jag vill ju bara vara klar med allt så man bara kan njuta av att faktiskt ha kommit in på skolan man verkligen ville! 

Ha en härlig ledighet nu, och grattis till min Sam som fyller 11 år idag! Hon fick en captain america tröja av mih. hih, hon verkar gilla den ;)Laters

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0