Thanksgiving

Jag måste helt enkelt säga att de är svårt för mig att hålla igång bloggandet här borta i London. Men nu är klockan sent och jag kan inte sova så jag tänkte slänga in några rader. 
De senaste veckorna har vart mycket same same, men förra helgen kom min älskade Lovisa och hälsade på och vi gjorde mycket roligt! Var på pub, köade till musikal men fick INTE biljetter denna gång, såg catching fire istället, gick på winter wonderland, åt gott, mös, drack glögg och en massa prat och mys. 

Snart är alla inlämnigar och prov här och jag är ganska nervös, men de blir säkert bra. Idag efter skolan åkte jag hem till Lina och hon hjälpte mig med att föra över pengar till mitt brittiska konto (haha 3 månader senare). Vi drack kaffe, skrattade och pluggade lite. Alltid härligt att umgås, blev så jag firade årets Thanksgiving! Nästa år ska jag bannemig försöka göra något riktigt firande, kanske inte turkey och hela biddevitten, men en middag med vänner. Men idag är jag tacksam för:

Den otroliga möjligheten över att få studera och ge mina drömmar en ärlig chans. Min familj som alltid är där för mig och stöttar mig i allt jag gör. Älskar er! Mina vänner som jag älskar enormt.. nya och äldre vänner, close or far away.. tack för att ni får mig att skratta och gråta. Till min underbara amerikanska familj som tog mig in i deras familj som deras egna och att jag vågade åka iväg själv till USA och upptäcka så många nya sidor hos mig själv. Jag är tacksam för musik som alltid finns där för mig, som kan prata när ord inte kan längre. 

Just nu längtar jag efter att få åka hem över jul. Att vara vuxen och bo på egen hand är inte en dans alla dagar, så att åka hem till mamma och pappa känns tryggt! Ska få extra jobba på kära HSB också under min hemvistelse vilket är gult värt eftersom vartenda öre gör skillnad för en student. 

Bild spam!

Var också volontär för ett AIM event, pepp!


Lovisa är här!Kallt ute börjar de bli nu:

Bild från dagens thanksgiving
Cheers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0