Att känna sig sämst

Det är inte ofta, helt ärligt, jag känner mig dålig. Jag känner mig oftast faktiskt ganska bra! Jag tycker jag överlag är en väldigt duktig person. Men igår så var de en av de där dagarna då jag kände mig verkligen asdålig. 

Jag var på min praktikplats och fick en uppgift att gå igenom en undersökning och korta ner infon till varje kolumn till 1 eller 2 meningar. Ja de lät inte så svårt när jag först fick uppgiften... men jag kunde inte för mitt liv göra ett bra jobb. Orden var för komplexa och svåra i undersökningen, jag förstod inte sammanhangen och kunde inte hitta och sammanfatta vad jag tyckte var viktigt alls. Inte nog med att han rättade min grammatik i varannan mening, så hörde man en ljudlig suck varje gång jag frågade något. Usch vad det var inte roligt och jag mådde SÅ dåligt hela dagen med denna uppgift, och mådde ännu sämre när jag lämnade in den. Fick be om ursäkt och förklara varför vissa sammanfattningar var så långa var för att jag inte förstod. Har inte kännt mig så liten på väldigt länge.... 

Idag gick det mycket bättre på praktiken kan jag tilllägga, och jag fick en mycket lättare uppgift som var att uppdatera deras blogg. Något jag kände mig mer bekväm med kan man ju säga. Att komma in i den akademiska engelskan och business lingot är svårt! Men jag lär mig varje dag och jag vet att i slutet av detta skoläventyr så kommer jag vara en av de bästa. För jag vill verkligen det här! Ingen som lyckats kan nog säga att de aldrig haft några nederlag, dagar då de känt sig sämst. För de är ju som min älskade J.K Rowling sa: "It is impossible to live without failing at something, unless you live so cautiously that you might as well not have lived at all - in which case, you fail by default."
 
Keep fighting! 
Ida

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0