Update

Helt sjukt hur snabbt tiden går, nu är jag snart klar med mitt första år på Tech Music School här i London. 
Så mycket har hänt och redan nu känns de som att så många dörrar öppnats. Så glad att jag tog denna chans, har verkligen ännu en lång tvingast växa som människa under min tid utomlands och ställts inför nya utmaningar. 
 
Bara nu de senaste veckorna har de hänt så mycket roligt. Liz var här, mamma har vart här, Niklas och Louise ska spela på vårt 90 tals event, Niklas spelade 7 sessions och massa roliga masterclasses denna vecka. Jag, Niklas och Louise ska börja jobba lite tillsammans, ska bli roligt så vi får se vart de leder. Dom är i alla fall verkligen jätteduktiga och tro mig, jag ska hålla er uppdaterade till vad dom har för sig, hihi. 

Men nu är de bara 44 dagar tills jag åker hem till Sverige igen, den 14 Juni flyger jag för en veckas jobb och mys hemma. Sen, om då 52 dagar åker jag iväg till Minnesota för att spenadera sommaren, anländer lagom för 4th of July, så excited!  Sommarn kommer bli helt fantastisk, speciellt eftersom jag kommer hem igen till Sverige i September och kan spendera hela månaden med fina familjen.

Här kommer en liten bildbomb från mina Instagram bilder om vad man gjort den senaste tiden: 
Cheers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0