Svar på kommentar

Liz om Pirate bar:
Jag har en fundering, där jag måste fatta ett beslut just nu. 
Jag är i matchningsprocessen till att åka som au pair till USA just nu. Men för några veckor sen så ringde det från Cultural Care kontoret i Stockholm och frågade om jag var intresserad av att åka till Australien också. Och det är jag. 
Idag fick jag min första matchning från Australien, och har även pratat med mamman i familjen lite kort idag. Ska prata mer med henne imorgon. 
Men det är till USA jag alltid har velat åka till.
USA eller Australien? Hur skulle du tänka?
Jag har sparat pengar för att just åka till USA, och det är det jag har velat gjort i flera år. Men nu också Australien. Är lite fundersam hur jag ska göra? Åka till Australien kostar också betydligt mer än USA. 
Ska jag fortsätta bli matchad med familjer i Australien, eller ska jag satsa på USA först, och sen Australien?
Hur skulle du tänka? Jag vet at det är jag som måste bestämma själv, men det skulle vara bra om jag kunde få lite tankar och funderingar om hur någon annan skulle göra..
Svar:
Som du säger är det ju helt klart ditt val och vad som känns bäst för dig, men tänk också på familjen! Är den rätt för dig? Kommer denna familj kunna göra ditt år fantastiskt?! Om ja, då borde du verkligen tänka över Australien. Jag funderar själv att förlänga till Australien efter mitt år i USA är slut, så personligen hade jag nog tyckt det vart kul att åka. Och om du fortfarande vill åka till USA sen, så kan du ju alltid göra tvärt emot mig.. ett år i Australien och sen förlänga till USA! Men om det är USA som du helst vill åka till och hittar en bra familj här, då ska du ju åka dit. Gör de som du vill mest! Att förlänga från USA till Australien är möjligt i alla fall om man åker genom Cultural Care!

Lycka till!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack för svar!Jag tänker på familjen såklart också. Familjen först, sen plats eller land sen.

Men jag har lite att fundera på just nu. USA eller Australien först? USA var ju min första plan, men vill till Australien också, men kanske senare?Jag åker med Cultural Care. Så jag kan ju förlänga till det andra landet sen.Än en gång, tack för din åsikt och svar.

2012-02-15 @ 02:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0